Andreas Christensen en primer pla amb l'escut de la Juventus de Torí i foc de fons

FUTBOL

La Juventus salva Andreas Christensen amb el fitxatge d'un altre central del Barça

El danès és un dels primers a la llista de sortides d'aquest estiu, però el club italià el podria salvar si paga per un dels seus companys

Andreas Christensen s'ha quedat sense lloc al centre de la defensa del Barça "per culpa" de Pau Cubarsí. El del planter va debutar fa poc i en un curt període s'ha guanyat la titularitat al primer equip. Això ha fet que molts centrals es quedin sense possibilitats d'obtenir minuts, i un ha estat el danès.

Pau Cubarsí s'ha guanyat, sense cap discussió, el lloc al costat de Ronald Araújo. Això ha fet que Andreas Christensen hagi hagut de reinventar-se, sent ara pivot defensiu. Hi ha un central del Barça que no està passant desapercebut i molts conjunts hi estan interessats.

Andreas Christensen es pot salvar gràcies a un jugador del planter

És ben sabut que Andreas Christensen no és un imprescindible al Barça malgrat el seu bon nivell. El defensor s'ha sabut adaptar molt bé a la seva nova posició i cada cop respon millor. Llastimosament, es nota que no és la seva posició natural i es creu que és un dels primers a la llista de sortida.

El Barça necessita espai a la plantilla, no pot ocupar un espai al primer equip amb algú que no rendeixi al màxim nivell, com és el cas d'Andreas Christensen. A més, Mikayil Faye, defensor del Barça Atlètic, està demostrant un gran nivell amb el filial. Ara, conjunts com el Lens, el Girona FC i la Juventus de Turín estan molt atents a la seva situació al Barça.

Mikayil Faye amb els braços oberts amb la samarreta del FC Barcelona
Mikayil Faye ha despertat l'interès de molts dels grans | @mikayilfaye

El Girona ja va intentar que Mikayil Faye els arribés cedit per a aquesta temporada, però no ho van aconseguir. Mikayil Faye va ser fitxat pel Barça per 2,2 milions d'euros, però s'està revaloritzant constantment. Si el Barça li vengués a la Juventus de Torí, Andreas Christensen podria tenir una oportunitat per quedar-se, ja que no farien tants falta els diners de la seva venda.

Mikayil Faye té nivell de primera divisió

Mikayil Faye està destacant al filial del Barça i està deixant clar que té nivell per estar al primer equip. De fet, Xavi Hernández ja l'ha convocat dues vegades i es diu que farà la pretemporada amb el primer equip. És probable que debuti aviat, més que res perquè el central senti que hi ha progressió a la seva carrera i que forma part dels plans de futur.

Si Mikayil Faye no veu que se'l valora, podria marxar així que se li acabi el contracte (2027). És molt probable que en aquell moment el jugador valgui molts més diners dels que val ara (5 milions). El Barça ha de fer tot el possible perquè el defensa es senti part de la plantilla principal i que hi confiï com el seu pla de futur.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: