Pedreu en primer pla amb un gran somriure
FUTBOL

Pedri també demana el fitxatge i el Barça ja coneix el preu final: 58 milions

Pedri manté una gran relació amb el que pot ser el proper fitxatge del Barça

Pedri, el talentós migcampista del FC Barcelona i la Selecció Espanyola, ha esdevingut una peça fonamental per al seu club i el combinat nacional. Amb la seva excel·lent visió de joc, precisió a la passada i maduresa tàctica, Pedri ha impressionat des de la seva arribada al Barça el 2020 i ha continuat brillant amb La Roja.

Amb només 21 anys, Pedri ha jugat més de 100 partits amb el Barça i promet tenir una trajectòria molt exitosa. A la Selecció Espanyola ha estat igualment crucial, destacant-se en la passada Eurocopa i ajudant La Roja a assolir les semifinals. Sens dubte, el '8' és un dels pilars del futbol espanyol.

Pedri durant un partit del FC Barcelona controlant la pilota

Però Pedri és molt més que un simple futbolista, i amb els seus amics Fermín, Lamine i Ferran, està intentant assegurar el primer fitxatge de l'estiu per al Barça. Una incorporació que encaixaria perfectament als plans de Hansi Flick i que costa 58 milions d'euros.

Pedri acosta Nico Williams al Barça

La connexió entre Pedri i Nico Williams va més enllà del terreny de joc. Tots dos jugadors han desenvolupat una bona amistat a través de les seves trobades a la Selecció Espanyola. Aquesta relació podria ser un factor important en la decisió final sobre el seu futur, especialment ara que el Barça ha mostrat gran interès en l'hàbil extrem espanyol.

Nico Williams, de 21 anys, ha emergit com un dels joves talents més prometedors de LaLiga. Amb la seva velocitat, habilitat en el driblatge i capacitat per marcar gols, s'ha convertit en una peça clau per a l'Athletic Club. El seu rendiment ha atret l'atenció de diversos grans clubs, inclòs el FC Barcelona, que considera activar la seva clàusula de rescissió.

Sí, perquè el contracte de Nico Williams inclou una clàusula de rescissió de 58 milions d'euros. Aquesta xifra col·loca l'amic de Pedri dins un rang accessible per al Barça. Joan Laporta ja avalua la viabilitat d'aquest fitxatge i com podria millorar les opcions ofensives de l'equip.

Pedri estaria encantat amb Nico Williams al Barça

Si el Barça decideix procedir amb el fitxatge de Nico Williams, Hansi Flick ho celebrarà. La seva incorporació afegiria dinamisme i profunditat a l'atac, proporcionant una opció més a la davantera. A més, l'arribada de Nico podria enfortir encara més la connexió amb Pedri, creant una sinergia que beneficiï l'equip en conjunt.

Pedri continua sent una figura central al Barça, no només pel seu joc a dins del camp, sinó també per la seva influència en possibles fitxatges. L'amistat entre Pedri i Nico Williams podria ser un factor clau en el moviment de l'extrem de l'Athletic Club al Barça. Amb una clàusula de rescissió de 58 milions d'euros, el Barça té l'oportunitat d'assegurar a un dels joves talents més emocionants de LaLiga.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: