Joan Laporta amb un gran somriure al costat de l'escut del Crystal Palace
FUTBOL

Joan Laporta celebra el fitxatge del Crystal Palace: 10 milions per al Barça, oficial

El fitxatge ja ha estat confirmat pels dos clubs i el FC Barcelona s'emporta deu milions d'euros

Joan Laporta, president del FC Barcelona, juga un paper crucial al mercat de fitxatges, enfocant-se a equilibrar els comptes del club mentre reforça la plantilla. La seva gestió ha estat fonamental per superar els desafiaments econòmics dels darrers anys i competir al més alt nivell.

Des del seu retorn a la presidència del Barça el 2021, Joan Laporta ha treballat incansablement per estabilitzar les finances del club. El deute acumulat i la necessitat de complir les normatives de Fair Play Financer han obligat Laporta a prendre decisions estratègiques en el període de fitxatges.

El president no ha pogut evitar sortides molt doloroses com la de Messi, però sempre ha intentat fer el millor per al club. I, precisament amb aquest objectiu al cap, Joan Laporta es va assegurar un percentatge molt interessant d'un futur traspàs que avui s'ha fet oficial entre Betis i Crystal Palace.

Joan Laporta amb un somriure al costat de l'escut del Real Betis

Joan Laporta aconsegueix 10 milions d'euros

Joan Laporta, apressat per les necessitats econòmiques, va decidir desprendre's l'estiu passat d'un dels centrals més prometedors del FC Barcelona. Tot i això, es va guardar el 50% dels seus drets per aprofitar una futura venda, i així ha passat.

Chadi Riad, defensor marroquí, ha estat traspassat del Betis al Crystal Palace en una operació que ha cridat l'atenció al mercat de fitxatges. Aquest moviment s'ha confirmat oficialment, i les xifres de l'operació ronden els 15 milions d'euros. Riad ha estat una peça clau al Betis, i el seu traspàs al Crystal Palace reflecteix el seu valor creixent en el futbol europeu.

El Barça, que tenia una participació al traspàs de Chadi Riad a causa d'una clàusula al seu contracte, rebrà 10 milions d'euros d'aquesta operació. Aquesta injecció de diners és crucial per a Joan Laporta, que continua treballant per millorar la situació financera del club. Els fons obtinguts es faran servir per enfortir l'equip i cobrir algunes de les necessitats més urgents.

Chadi Riad, clau per als propers fitxatges

La venda de Chadi Riad i el guany consegüent de 10 milions d'euros és responsabilitat directa de Joan Laporta. L'estiu passat va tancar la cessió amb opció de compra obligatòria al Betis per 3 milions, i ara s'emporta el 50% del traspàs al Crystal Palace. Una jugada mestra que permetrà a Laporta i Hansi Flick continuar amb els plans de reestructuració i reforç de l'equip.

Joan Laporta continua demostrant la capacitat per gestionar el FC Barcelona en temps difícils. La venda de Chadi Riad al Crystal Palace és un exemple de com el president està utilitzant el mercat de fitxatges per equilibrar les finances. Amb 10 milions addicionals, el Barça està més ben posicionat per enfrontar els desafiaments de la temporada que ve i continuar construint un equip fort i sòlid.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: