Hansi Flick amb els ulls molt oberts sobre un fons amb els colors blau i vermell
FUTBOL

Hansi Flick fitxa el seu propi Alphonso Davies i el Barça respon posant-lo a la venda

Flick vol repetir l''Operació Davies' al FC Barcelona

Hansi Flick arriba al Barça carregat d'idees i disposat a tornar la il·lusió als aficionats. Fa temps que prepara el seu desembarcament a la Ciutat Comtal i ja té clars els seus primers passos. De fet, ja s'ha reunit amb Deco per treballar en la planificació esportiva i ha sorgit un nom molt interessant: Alphonso Davies.

Hansi Flick no és aliè a treure el millor de joves talents defensius. Durant la seva etapa al Bayern de Múnic, l'alemany va ser instrumental en la transformació de Davies. Va passar de ser un extrem prometedor a un dels laterals esquerres més dinàmics i determinants del món.

I ara, Hansi Flick vol repetir l'operació al FC Barcelona. Està buscant un carriler esquerrà potent físicament i amb prou tècnica per jugar en espais reduïts. En aquest sentit, ja té l'indicat, el seu nou Alphonso Davies.

Hansi Flick amb un gran somriure mirant a Alphonso Davies

Hansi Flick fitxa el seu Alphonso Davies

El FC Barcelona es prepara per a una temporada carregada d'expectatives i renovacions, i un dels noms més destacats en aquest procés és Alejandro Balde. Després d'una prolongada absència per lesió, el jove lateral esquerre espanyol es troba a la fase final de la seva recuperació. En tornar, que ja té data, serà avaluat pel nou entrenador del Barça, Hansi Flick.

Alejandro Balde ha estat fora dels terrenys de joc durant gairebé quatre mesos a causa d'una lesió muscular. Malgrat aquesta llarga absència, la recuperació del lateral ha estat notablement positiva. El cos tècnic, que ara lidera Hansi Flick, ha estat molt atent a la seva evolució, prenent totes les precaucions necessàries per assegurar que l'espanyol torni en òptimes condicions físiques.

Segons els seus informes, Hansi Flick considera Alejandro Balde una peça fonamental al seu esquema i espera replicar l'èxit que va aconseguir amb Davies. Les similituds entre Davies i Balde són notables: tots dos tenen una velocitat increïble, gran capacitat de desbordament i una tenacitat defensiva que els fa sobresortir.

El debut d'Alejandro Balde amb Hansi Flick i… La possible sortida?

Hansi Flick veu en Alejandro Balde el potencial per convertir-se en un jugador d'un perfil similar al de Davies. L'alemany ha expressat el desig de comptar amb l'espanyol al 100 % de la seva capacitat, ja que creu que pot ser clau per a l'estructura defensiva i ofensiva del Barça.

Si el tècnic aconsegueix replicar amb Alejandro Balde l'èxit que va tenir amb Alphonso Davies, el Barça podria tenir a les seves files un dels millors laterals esquerres del futbol mundial. I per comprovar-ho no haurà d'esperar gaire, ja que la pretemporada és a tocar. S'espera que la tornada del lateral es produeixi durant els primers entrenaments de la nova temporada.

És clar que Alejandro Balde serà molt important per a Hansi Flick. Tot i això, segons ja hem explicat, Laporta no descartaria la seva sortida si arriba una oferta interessant i ja li ha posat preu. Una decisió que, si fos presa, provocaria el primer conflicte entre el president i el nou entrenador.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: