Mikel Merino apuntant amb el dit cap endavant amb un escut del FC Barcelona
FUTBOL

Deco confia en el fitxatge de Mikel Merino: La Reial Societat lliga el seu relleu al PSG

Si es produeix la incorporació que planeja l'equip basc, el club culer podria tenir via lliure per tancar Merino

De cara a la temporada que ve, la Reial Societat enfronta la possible sortida de dos dels seus pilars: Mikel Merino i Martín Zubimendi. Tots dos jugadors han captat l'interès de diversos clubs europeus, destacant el Bayern Múnic i l'Arsenal per Zubimendi, i el Barça i el Newcastle per Merino.

Imanol Alguacil, tècnic de la Reial Societat, haurà d'afrontar la difícil tasca de reemplaçar aquests jugadors clau si finalment abandonen el club. Davant d'aquesta situació, la direcció esportiva ja està explorant el mercat per buscar alternatives, i un dels noms que ha sorgit amb força és el de Carlos Soler. El jugador valencià no ha tingut el protagonisme esperat sota les ordres de Luis Enrique, cosa que fa que la seva marxa sigui una possibilitat real.

Mikel Merino a la mira del Barça

El Barça, en el seu afany per reforçar la línia medul·lar, veu a Mikel Merino una opció viable i atractiva. La cúpula culer, encapçalada per Deco, confia que la Reial Societat estigui més disposada a negociar després d'assegurar el relleu de Merino amb la possible incorporació de Carlos Soler. Merino, que ha estat una peça fonamental a l'esquema d'Alguacil, podria sortir per una xifra propera als 30 milions d'euros, considerant que només li queda un any de contracte.

Foto Mikel Merino primer pla

La versatilitat i qualitat de Mikel Merino ho han convertit en un objectiu prioritari per a diversos equips de primer nivell. La seva capacitat per adaptar-se a diferents rols al centre del camp, així com la seva experiència a LaLiga, ho fan una incorporació estratègica per al Barça, que busca satisfer els desitjos del tècnic, Hansi Flick, de reforçar l'equip sense grans desemborsaments econòmics.

L'interès de la Reial Societat a Carlos Soler

Carlos Soler ha viscut una temporada complicada al PSG, on no ha aconseguit consolidar-se com a titular indiscutible. La falta de minuts i la necessitat de trobar un projecte que li brindi continuïtat han posat Soler al radar de la Reial Societat. La seva arribada podria ser clau perquè el club donostiarra accedeixi a negociar la sortida de Mikel Merino, facilitant així el fitxatge pel Barça.

A més, la Reial Societat ha de gestionar l'interès d'altres equips pels jugadors. Amb Zubimendi també a la mira de grans clubs europeus, la planificació esportiva es torna encara més crucial. La incorporació de Carlos Soler no només cobriria la possible sortida de Merino, sinó que també reforçaria la plantilla amb un jugador de qualitat i experiència en competicions europees.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: