Dani Alves al judici on està acusat d'agressió sexual

FUTBOL

La novetat del cas Dani Alves que pot ser determinant a la sentència final

L'exjugador del Barça està pendent de conèixer la resolució per un presumpte delicte d'agressió sexual

L'exjugador del FC Barcelona, Dani Alves, es troba en presó preventiva sense fiança des del 20 de gener de 2023. El brasiler va ser denunciat per una presumpta agressió sexual a una noia a la discoteca Sutton de Barcelona el 30 de desembre de 2022. Entre el 5 i el 7 de febrer es va celebrar el judici, i la vista oral va quedar vista per a sentència.

El futbolista va ser l'últim a prestar declaració i va negar que violés la presumpta víctima. "Es va posar de genolls davant meu i ella va començar a fer-me una fel·lació. Em vaig abaixar els pantalons i em vaig asseure a la tassa del lavabo".

La fel·lació, segons el futbolista, va ser pràcticament tot el coit. "Després es va asseure davant de les cames i vaig ejacular fora del seu sexe", va testificar Dani Alves.

Una darrera novetat en el cas Dani Alves pot determinar la sentència final

A l'espera de conèixer la sentència final (Fiscalia demana 9 anys de presó per al futbolista, mentre que la defensa de la víctima n'exigeix 12), s'ha conegut nova informació sobre Dani Alves i la seva estada a la presó. Segons ha pogut saber Telecinco, un company de cel·la de l'exfutbolista del Barça ha revelat les intencions del brasiler de fugar-se. "A aquest si li donen la llibertat provisional en espera de judici, agafa i se'n va per al Brasil fix", va explicar.

La periodista Silvia Álamo, que ha aconseguit aquesta informació, ha assegurat que els funcionaris de Brians 2 "estaven al corrent d'aquest intent de fugida". A més, sembla que Dani Alves va confiar en el seu company de cel·la, però ho va trair i va explicar els plans del futbolista. "Treballa en aquell moment a la cuina i va anar explicant això que li havia explicat Alves, que el seu pla era escapolir-se al Brasil i ho feia, a propòsit, davant de funcionaris de les presons", va afirmar Álamo.

Activen el protocol antisuïcidi amb Dani Alves

Així mateix, l'excompany de cel·la ha explicat que, arran del judici, Dani Alves ha enganxat una baixada. "Està com a deprimit, capcot. Els educadors i funcionaris l'estan acompanyant" i s'hauria activat el protocol antisuïcidi. "Per por que es tallés o fes alguna bogeria va estar l'endemà del judici amb aquest protocol", va declarar.

A més, Dani Alves estaria passant la major part del temps a la presó netejant part de les instal·lacions i sense cobrar els 120 euros que els paguen per les tasques: "Neteja els vidres i els banys dels mòduls, ho va demanar ell mateix", ha asseverat Álamo.