Joan Laporta, Audie Norris i Florentino Pérez

FUTBOL

El Barça perd la Copa ACB contra el Reial Madrid i Laporta en treu una clara conclusió

El conjunt blaugrana no es va poder emportar el trofeu en un partit apretat (96-85) i el matx ha deixat una anècdota curiosa

El Barça de bàsquet ha perdut la final de la Copa ACB contra el Reial Madrid (96-85). El conjunt de Roger Grimau ha competit i ha posat contra les cordes els blancs, però l'últim quart ha estat decisiu perquè els de Chus Mateo s'hagin endut el títol.

El president, Joan Laporta, es va desplaçar fins a Màlaga per viure el partit en directe. A més, abans del partit va baixar al vestidor a donar suport als jugadors i animar-los de cara al xoc.

Els blaugranes han fet dos bons primers quarts, i se n'han anat al descans per davant al marcador (43-45). Tot i això, el Reial Madrid va reaccionar en el tercer acte, i el parcial d'11-5 a l'últim quart va ser decisiu per a l'esdevenir del matx. El tècnic culer, Roger Grimau, s'ha quedat amb la primera part realitzada i creu que a l'equip se l'ha castigat "en excés".

Joan Laporta ho té clar i pren una decisió

La prèvia del matx ha deixat una imatge curiosa. I és que Audie Norris, ambaixador del Barça, ha compartit una foto a la xarxa social X amb Joan Laporta i el president del Reial Madrid, Florentino Pérez.

La foto s'ha omplert de comentaris d'usuaris i Audie Norris ha demanat respecte en una resposta a la pròpia publicació.

El que és clar és que Joan Laporta no es vol enemistar amb Florentino Pérez. La relació entre tots dos no passa pel seu millor moment des que el Reial Madrid decidís personar-se al Cas Negreira així que el jutge dictaminés l'obertura del procediment a les parts perjudicades. Així mateix, Joan Laporta va afirmar que el club blanc estava fent "un exercici de cinisme" inacceptable i sense precedents en una entrevista recent.

A més, el dirigent ha assenyalat que "el Madrid no està per parlar gaire pel que fa a la relació amb el poder que ha governat els àrbitres, només cal veure els presidents que hi va haver durant 70 anys".

Tot i això, Joan Laporta ha accedit a fer-se una foto amb Florentino. Tots dos encara estan junts en el projecte de la Superlliga i han de continuar treballant per impulsar-lo i que aquesta competició tiri endavant.