Eric García en primer pla amb una bandera de color blaugrana al fons
FUTBOL

El Barça ja negocia el fitxatge d'Eric García: demana 20 milions a un equip de LaLiga

Els de la Ciutat Comtal aconseguiran un bon ingrés pel jugador que no té espai a la nova plantilla

El Barça està en plenes negociacions pel futur d'Eric García, que ha estat cedit al Girona. La falta d'espai a la plantilla dels culers ha portat el club a considerar la sortida definitiva del defensor. Tot i el seu talent i potencial, no ha aconseguit consolidar-se a causa de l'alta competència en la seva posició.

El Barça, sota la presidència de Joan Laporta, busca sortir de la mala situació econòmica en què està. Eric García, que va tornar a la Ciutat Comtal després del seu pas pel Manchester City, no ha tingut l'impacte esperat. Després del seu bon any al club veí, ja negocien amb un equip de LaLiga.

Eric García, a la porta de sortida

Eric García ha trobat estabilitat i ha demostrat ser un defensor fiable al Girona. El seu rendiment ha estat satisfactori, i el club català està interessat a mantenir-lo a la seva plantilla. Tot i així, el Barça té altres plans per al jugador i busca una solució que també els proporcioni beneficis econòmics.

Eric García colpejant la pilota mentre salta durant un partit

El Girona ha expressat el seu desig de mantenir Eric García, almenys per una temporada més, en qualitat de cedit. La continuïtat del defensor és vista com a crucial per al seu projecte esportiu. Tot i això, el Barça ha deixat clar que la seva prioritat és fer una venda definitiva.

El club culer ha fixat un preu de 20 milions d'euros pel traspàs d'Eric García, una xifra que consideren justa per a un jugador del seu calibre i projecció. El Barça està a la recerca de liquiditat i veu a la venda del central una oportunitat per millorar les seves finances. Joan Laporta i el seu equip de negociació estan disposats a escoltar ofertes, però han deixat clar que no consideren cap altra cessió com una opció viable.

El Barça busca la venda des de ja

Aquesta postura ha posat el Girona en una situació complicada, ja que han de decidir si estan disposats a fer un esforç financer significatiu per assegurar Eric García de manera permanent. Les converses entre el Barça i els seus veïns estan en marxa, amb les dues parts intentant trobar un acord que sigui beneficiós. Joan Laporta manté la seva posició ferma a la venda per 20 milions, mentre que els de Míchel avaluen les seves possibilitats i recursos.

La decisió final dependrà de la disposició del Girona per complir les demandes del Barça i la capacitat del club per fer la inversió necessària. El futur d'Eric García està a l'aire, amb el Barça buscant una venda definitiva per 20 milions d'euros. Les properes setmanes seran crucials per determinar el destí de García i com es configurarà la defensa del Barça per a la temporada que ve.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: