Un jugador de futbol amb l?escut del FC Barcelona de fons.
FUTBOL

Nico Williams, al Barça: Es filtra la xerrada que confirma el fitxatge

El vídeo de Nico Williams parlant amb Pedri, Ferran i Lamine il·lusiona els aficionats del Barça: Què diuen?

El Barça, sota la direcció del nou tècnic Hansi Flick, s'ha enfocat a reforçar la línia ofensiva. Després d'avaluacions exhaustives, el club català ha identificat la necessitat de potenciar la plantilla amb joves talents que puguin aportar frescor i qualitat al grup.

En aquest sentit, el gran favorit és Nico Williams. L'hàbil extrem de l'Athletic ja fa temps que és a l'agenda del Barça, però ara és més a prop que mai. Sí, perquè recentment, en un entrenament de la Selecció Espanyola, Nico Williams ha mantingut un curiós intercanvi d'opinions amb Pedri, Lamine Yamal i Ferran Torres que deixa clar el futur.

Nico Williams i Lamine Yamal barallant per una pilota durant un partit

La conversa entre Nico Williams, Ferran Torres, Pedri i Lamine Yamal

En un entrenament recent de la Selecció Espanyola, les càmeres van captar una conversa que ha fet parlar molt en els cercles futbolístics. Durant una xerrada distesa amb Pedri, Lamine Yamal i Ferran Torres, Nico Williams va deixar entreveure que el seu futur podria estar lligat al dels seus companys i, per tant, al Barça. La conversa, que va ser captada per les càmeres, mostra els cracs de La Roja xerrant amistosament mentre deixen pistes sobre el fitxatge de Nico.

Tot comença amb Joselu i Nacho, dos ex del Madrid, preguntant pel dorsal 27 que llueix Lamine Yamal i els rumors sobre si portarà el 10 la temporada que ve. Just en aquell moment, Nico Williams es creua entre ells i sembla que Lamine assenyala a l'extrem de l'Athletic. És llavors quan Pedri, fora de pla, diu a Nico que "t'has de canviar el 10; no en podem tenir tres 10 a l'equip".

Sens dubte, la sentència de Pedri dona moltes pistes sobre el futur de Nico Williams, però encara n'hi ha més. Sí, perquè el més destacat van ser les paraules de Ferran Torres. El '7', que pot ser el principal perjudicat del fitxatge de Nico Williams pel Barça, li va dir que “amb aquests cabells no pots portar el 10”.

Aquestes declaracions, encara que informals, han estat suficients per alimentar els rumors sobre un imminent traspàs. Nico Williams, cada cop és més a prop del Barça.

Nico Williams, més a prop del Barça

L'interès del FC Barcelona no és nou. Des de fa uns quants mesos, la directiva del club ha estat seguint de prop les actuacions de Nico Williams, tant al seu club com a la selecció. L'arribada d'Hansi Flick ha revitalitzat aquest interès, ja que el tècnic hi veu un jugador que podria aportar aquest dinamisme i desequilibri que el club tant necessita.

La filtració de la conversa entre Pedri, Lamine Yamal, Ferran Torres i Nico Williams ha generat un enrenou mediàtic considerable. Els aficionats del Barça estan ansiosos per veure si aquestes converses informals es tradueixen en una oferta concreta i, eventualment, al fitxatge del jove talent. La directiva del club, per la seva banda, està treballant en els detalls finals per assegurar que Nico Williams s'uneixi al Barça la temporada que ve.

La possibilitat que Nico Williams s'uneixi al FC Barcelona representa una emocionant perspectiva per als seguidors del club. Sota la direcció d'Hansi Flick, Laporta està decidit a reforçar la seva plantilla amb talents joves i talentosos que puguin contribuir al ressorgiment del Barça en competicions nacionals i internacionals. La xerrada filtrada no només ha augmentat les expectatives, sinó que també ha confirmat que l'interès és mutu i que el fitxatge podria ser una realitat en un futur pròxim.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: