Un home amb barba curta i cabells foscos, amb l'escut del Newcastle United de fons.
FUTBOL

Ferran Torres parla del seu fitxatge pel Newcastle: 'No és que vulgui…'

Ferran Torres aclareix el seu futur

Ferran Torres continua sent notícia al FC Barcelona. El nou entrenador del Barça, Hansi Flick, ha estat clar en la decisió de buscar-li una sortida per donar entrada a Nico Williams. Tanmateix, Ferran Torres sempre s'ha mostrat molt confiat en les seves possibilitats i mai no ha abaixat els braços, però ara tot pot canviar.

Ferran Torres va arribar a la plantilla del Barça a finals de desembre de 2021 provinent del Manchester City. Va signar un contracte fins al 30 de juny de 2027, sent la seva clàusula de rescissió de mil milions d'euros. Amb el club català ha jugat un total de 113 partits i ha marcat 25 gols.

Amb 24 anys es troba jugant l'Eurocopa i, encara que no és fix ni al seu club ni a la Selecció, Ferran Torres continua tenint molt de mercat. En aquest sentit, el Newcastle ha fet arribar una oferta al FC Barcelona. La proposta és de 15 milions d'euros fixos més una variable de cinc milions i el '7' ja ha deixat clara la seva postura contestant des d'Alemanya.

Un jugador de futbol amb una samarreta blava amb franges vermelles i grogues corre en un camp de joc.

El Newcastle vol Ferran Torres

El club anglès, setè classificat de la Premier League 2023-24, té a les seves files Alexander Isak, actual estrella de l'equip, però en vol més. El Newcastle té per objectiu elevar el nivell ofensiu de l'equip i Ferran Torres n'és l'elegit. El seu cost assequible és fonamental perquè l'operació arribi a bon port.

A més, recordem que Ferran Torres va jugar al Manchester City un total de 43 partits oficials, amb Pep Guardiola d'entrenador. En aquest temps va marcar 16 gols, sent un jugador important per al tècnic català, així que ja coneix la Premier League. Posteriorment va ser transferit al FC Barcelona per un total de 55 M€ i 10 en variables.

I ara, després de diverses temporades al Camp Nou, Ferran Torres no s'ha mossegat la llengua. Ha parlat des de l'Eurocopa del seu futur i ha deixat molt clar on jugarà l'any que ve. La seva resposta als rumors de fitxatge pel Newcastle ha estat contundent.

Ferran Torres parla del seu futur

Aquest dijous passat, Ferran Torres va atendre RAC1 des de la concentració de la Selecció Espanyola i va ser clar: “No és que vulgui seguir al Barça, és que hi seguiré”.

En principi, i a l'espera de nous fitxatges, Ferran Torres no sembla que sigui un fix als esquemes de Flick. Lewandowski i Lamine són fixos a l'onze inicial, i l'altre lloc segurament serà per a Nico Williams. Tot i això, el valencià no sembla estar disposat a sortir del FC Barcelona.

El seu desig és clar i manifest. Veurem les pròximes setmanes si s'acaba quedant, o per contra, acaba acceptant una sortida a la Premier. El Newcastle sospira pel seu fitxatge i té prou diners per afrontar l'operació, de manera que la seva xerrada amb Flick a la tornada de l'Eurocopa serà decisiva.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: