Un home amb expressió seriosa davant d?un fons amb l?escut del FC Barcelona.
FUTBOL

El nou fitxatge del Barça no jugarà ni 1 partit més: Hansi Flick ja ho estudia

El Barça necessita fitxatges i Hansi Flick ja s'ha encarregat d'avançar l'arribada d'un crac mundial totalment gratis

El Barça de Hansi Flick ja ha començat a caminar i el primer gran examen serà el mercat de fitxatges estival, on el club que presideix Joan Laporta haurà de moure fitxa. Al Barça asseguren que la Masia serà la base de la propera plantilla que liderarà Hansi Flick, però la veritat és que l'entrenador alemany és exigent i demana canvis. Un d'aquests passa per anar al mercat de fitxatges per fitxar un crac que arribaria de franc i que, després de parlar amb Hansi Flick, no jugaria ni 1 partit més.

El Barça està obligat a fer els deures, ja que la temporada passada es va acabar sense cap títol i l'afició culer està com boja per veure guanyar el seu grup. Hansi Flick va acceptar el càrrec després de la destitució de Xavi i està molt il·lusionat, però vol garanties perquè el seu projecte al Barça sigui competitiu i, sobretot, guanyador. Aquest últim punt serà clau, ja que Hansi Flick exigeix que el Barça tanqui un fitxatge sorprenent i inesperat totalment gratuït per reforçar, de manera definitiva, el centre del camp culer.

Hansi Flick saluda amb la mà dreta enlaire

Amb l'Eurocopa 2024 en joc i sense la norma 1:1 conquerida, el Barça encara no té gaire clares les línies d'actuació, les quals hauran de passar pel mercat estival. Tot i que el Barça encara no coneix el marge exacte de què disposarà, Hansi Flick no vol perdre el temps i estudia el fitxatge d'un crac que vindria de franc. A Can Barça estan al·lucinats, ja que Hansi Flick no està fent res de soroll i està aconseguint avançar feina de cara al mercat de fitxatges d'estiu, que ja ha començat.

Hansi Flick arriba al Barça i ja estudia la confirmació de nous fitxatges: "Ha parlat amb un crac i ho ha..."

El Barça no pot perdre el temps i Hansi Flick, acabat d'aterrar a Can Barça, ho sap perfectament. El Barça, liderat pel president del club, Joan Laporta, ja ha donat per liquidada la temporada i, per tant, ja està obligat a preparar la següent amb 2 grans objectius. El primer passava per certificar l'arribada de Hansi Flick i, el segon, passa per tancar el primer fitxatge gratis.

Hansi Flick sap que està davant la seva gran oportunitat com a nou entrenador principal del Barça i, per tant, la vol aprofitar per demostrar que és capaç i vàlid per fer història. Així doncs, després de reunir-se amb Joan Laporta, Hansi Flick està disposat a no perdre ni un segon del temps i ja hauria de tancar el seu primer fitxatge, tan inesperat com sorprenent. El Barça necessita reforçar-se i Joan Laporta està disposat a fer un esforç titànic per fer front a un nou mercat de fitxatges que deixarà més sorpreses que mai en clau culer.

Les sortides seran necessàries, però Hansi Flick també entén que les arribades hauran de complir uns requisits econòmics. Aquests passen, inevitablement, pels costos dels traspassos, cada cop més inflats arran dels grans clubs europeus. Amb tot això, Hansi Flick ho ha entès i ha pres una decisió sorprenent: escoltar una proposta formal per estudiar el fitxatge d'un crac mundial que arribaria de franc al Barça.

El nou fitxatge del Barça no jugarà ni 1 partit més: Hansi Flick ja ho estudia

Igual que Joan Laporta mateix, Hansi Flick considera que la prioritat serà, per sobre de tot, fitxar un nou pivot defensiu que elevi la capacitat competitiva de la plantilla. Després de la marxa de Sergio Busquets el Barça va quedar molt debilitat i, tret d'algunes bones actuacions d'Andreas Christensen, el conjunt ha quedat desequilibrat. És, per tot això, que el Barça posarà el focus a reforçar aquesta posició durant aquest proper mercat de fitxatges d'estiu, que serà clau per al bloc de Flick.

Tot és obert i hi ha més dubtes que certeses, però Hansi Flick està fent els deures i ha quedat demostrat: estudia el fitxatge gratuït d'un pivot de talla mundial. Vol Joshua Kimmich, però Hansi Flick sap que el Barça ho té més aviat complicat i pensa en un altre futbolista que s'ha ofert al Barça i que arribaria de franc. El Barça està sorprès: Hansi Flick li hauria demanat que no jugués ni un partit més i esdevindria el nou centrecampista titular del grup de Laporta.

Estem fent referència al futbolista francès Adrien Rabiot (29 anys), migcampista que acaba d'acabar contracte amb la Juventus de Torí i que, per tant, ha quedat lliure i sense equip. Segons ha avançat 'Jijantes FC', Adrien Rabiot s'hauria ofert al Barça i arribaria totalment lliure i de franc al Barça de Hansi Flick. El problema és que, segons la mateixa font, Rabiot exigeix un salari de 8 milions d'euros, una quantitat que el Barça podria no ser capaç d'afrontar aquest curs.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: