Nico Williams amb l'escut del FC Barcelona darrere sobre un fons verd
FUTBOL

El Barça puja l'oferta! El fitxatge de Nico Williams pren força

L'extrem espanyol sembla que és la prioritat número u de la directiva de Joan Laporta

El FC Barcelona, en la seva constant recerca d'enfortir la seva plantilla i tornar a dalt de tot del futbol europeu, ha identificat Nico Williams com una de les seves principals prioritats al mercat de fitxatges. La directiva de Joan Laporta està decidida a incorporar el jove extrem de l'Athletic Club per oferir a Hansi Flick, el nou tècnic blaugrana, les eines necessàries per implementar el seu estil de joc i assolir els objectius marcats per a la temporada que ve.

El Barça ja havia presentat una oferta inicial per Nico Williams, però va ser rebutjada per l'Athletic Club. Tot i això, la directiva blaugrana no es va donar per vençuda i ràpidament va preparar una segona oferta més temptadora, conscient de la qualitat i el potencial que Williams podria aportar a l'equip. Aquest segon intent reflecteix la ferma intenció del club català d'aconseguir els serveis del talentós jugador espanyol, que ha mostrat un creixement notable les últimes temporades.

Les dificultats econòmiques que afronta el Barça

La situació econòmica del FC Barcelona no és la més favorable, però Joan Laporta i el seu equip treballen àrduament per millorar les finances del club i, alhora, reforçar la plantilla. Una de les estratègies clau ha estat la venda d'alguns jugadors per alliberar massa salarial i generar ingressos. A més, s'ha especulat amb la inclusió d'Iñigo Martínez, actual defensor del Barça i exjugador de l'Athletic, com a part de la negociació per abaratir el fitxatge de Nico Williams. Aquesta maniobra podria ser determinant, ja que Martínez compta amb una gran valoració a Bilbao i el seu retorn podria facilitar l'arribada de Williams al Camp Nou.

L'Atlètic ha expulsat el soci que va proferir aquests sons

Ara, entrant al moll de la qüestió, el FC Barcelona ha augmentat considerablement la seva oferta per Nico Williams, arribant a xifres que s'acosten als 50 milions d'euros. Aquesta quantitat representa un esforç significatiu per part del club, atès el seu estat financer actual, però també subratlla la confiança en el potencial i l'impacte immediat que Williams podria tenir a l'equip.

Nico Williams, el favorit de la directiva culer

Nico Williams ha estat una de les revelacions de LaLiga les últimes temporades. La seva velocitat, regat i capacitat per desbordar per les bandes el converteixen en un jugador ideal per a l'estil de joc dinàmic i ofensiu que Flick vol implementar al Barça. A més, la seva joventut i marge de millora en fan una aposta de futur, alineada amb la filosofia del club de desenvolupar i potenciar talents joves.

L'interès del Barça a Nico Williams no és nou, però amb aquesta segona oferta, l'operació sembla més propera que mai a concretar-se. Des de Bilbao, la posició de l'Athletic Club ha estat ferma, però no intransigent. El club blanc-i-vermell valora Williams com una peça clau del seu projecte, però també és conscient de l'oportunitat econòmica que representa la venda, especialment en un mercat tan inflacionari com l'actual.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: