Míchel Sánchez amb un somriure al costat de l'escut del FC Barcelona
FUTBOL

Míchel, més a prop del seu fitxatge estrella: Se'n va del Barça al Girona… I gratis!

El fitxatge estrella del Girona estaria més a prop de produir-se i ve de Can Barça

El FC Barcelona és una font incansable de notícies en aquest mercat estiuenc de fitxatges. I ho és no només per les possibles noves incorporacions que es puguin produir a la plantilla, sinó també per les sortides. En aquest sentit, un dels seus jugadors importants i capità de l'equip les últimes temporades, Sergi Roberto, haurà de fer les maletes.

Sergi Roberto és una institució al Barça. El de Reus ha estat passant per les categories inferiors del club fins a debutar al primer equip la temporada 2009/10. Tot i això, ara el seu contracte ha acabat i ha de buscar noves opcions.

El Girona, de la mà del seu entrenador Míchel, revelació en aquesta darrera campanya, estaria interessat en la figura de Sergi Roberto. El FC Barcelona no ha renovat el seu contracte i, actualment, es troba sense equip. Per contra, el Girona valora fer una oferta atractiva i oferir un contracte de més d'una temporada.

Sergi Roberto celebrant un gol amb els braços oberts

Sergi Roberto podria ser el fitxatge estrella del Girona

El Girona ha estat la gran revelació d'aquesta temporada a LaLiga. De la mà de Míchel, s'ha convertit en un equip capaç de fer-se amb els grans d'Espanya. La seva tercera posició, davant d'Atlètic de Madrid o Athletic de Bilbao, entre d'altres, li ha garantit una plaça a la Champions League.

Davant aquest repte, al Girona no li queda cap altra que buscar nous reforços que permetin continuar competint a bon nivell a la màxima categoria. En aquest sentit, la incorporació de Sergi Roberto es presenta com una gran opció de mercat per a Míchel. Després de la sortida d'Aleix García, l'arribada del capità del Barça serviria per dotar d'experiència i qualitat el centre del camp del Girona.

El Barça encara no ha dit la darrera paraula sobre Sergi Roberto

Sergi Roberto va acabar la vinculació contractual amb el Barça el 30 de juny i ja ha començat a escoltar ofertes d'altres clubs. El jugador ha decidit que no pot esperar la decisió final del Barça, ja que necessita conèixer el seu futur amb anterioritat.

De moment, el Barça no li ha presentat cap oferta i sembla que no ho farà. Xavi Hernández tenia clar que Sergi Roberto es mereixia seguir, però després del fitxatge de Hansi Flick tot ha canviat. L'acord entre el capità i el club s'ha trencat, per això ara mateix és lliure per signar amb qualsevol equip, i el Girona de Míchel és una opció.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: