L'entrenador alemany del Barça, Hansi Flick, en primer pla amb el lateral dret del primer equip Joao Cancelo.
FUTBOL

El Barça acomiada Joao Cancelo: Arriba un fitxatge millor, ordre directa de Flick

Hansi Flick descarta Joao Cancelo i aposta per un substitut que millora el seu rendiment

La direcció esportiva del Barça continua immersa en un constant vaivé de notícies en el destí de la plantilla culer. Gran part d'aquestes anades i vingudes tenen el seu fonament en les decisions que Hansi Flick adopta. Tot i que la prioritat del Barça és millorar la medul·lar i l'atac, la direcció esportiva també estudia la possibilitat d'apuntalar el lateral dret.

En aquest sentit, i seguint la línia del club, Flick ha decidit no comptar amb Joao Cancelo. Sembla, doncs, que les hores del portuguès a Can Barça podrien estar comptades atès que no s'hi confia. Recordem que Joao Cancelo va arribar a principis de la temporada passada cedit pel Manchester City i que ha estat el focus de les crítiques per la seva actitud en defensa.

Joao Cancelo aporta molt en atac, però Flick busca un carriler encara més veloç i físic. No li interessa tant la capacitat de desbordament que pugui aportar el portuguès, ja que a la seva agenda té un objectiu molt millor. Aquest any ha fet 14 gols i ha repartit 12 assistències, motiu que ha cridat l'atenció del nou tècnic culer.

Hansi Flick durant un partit dirigint des de la banda

Joao Cancelo ja no és del Barça

Fa un parell de dies, el Barça va anunciar a través de les xarxes socials l'adeu de Joao Cancelo, Joao Félix i Marcos Alonso. Ara bé, minuts després eliminava la publicació dels dos portuguesos anunciant que havia estat un mer formalisme. Tots dos estaven cedits i el seu contracte va acabar el 30 de juny, per la qual cosa, oficialment, ja no pertanyen al FC Barcelona.

Tanmateix, des del club es va dir que Flick vol comptar amb Joao Cancelo per a la temporada que ve. El lusità ha confessat moltes vegades el seu desig de seguir i l'afició està molt contenta amb el lliurament i la passió, però no n'hi ha prou. El nou tècnic del FC Barcelona té entre cella i cella un fitxatge molt millor i farà el que estigui a les seves mans per aconseguir-ho.

Parlem de Jeremie Frimpong, que aquest any ha brillat a les ordres de Xabi Alonso i que té un preu de sortida molt desitjable. A més, per si no n'hi hagués prou, Flick coneix molt bé el jugador, ja que ha estat seguint-lo des de la seva etapa al Celtic. Sap que pot aportar més que Joao Cancelo i no s'ho ha pensat dues vegades: n'ha demanat la incorporació.

Jeremie Frimpong seriós en primer pla amb l'escut del Barça de fons

Jeremie Frimpong, l'escollit per oblidar Joao Cancelo

Jeremie Frimpong es caracteritza per tenir un gran recorregut en banda, ser molt ofensiu, convertint-se moltes vegades en un extrem més. Actualment té contracte fins a 2028 amb el seu actual equip del Bayern Leverkusen, entrenat per Xabi Alonso. Això sí, el preu de sortida està marcat en 40 milions, i sembla que el Barça ja ha ofert 30 fixos + 5 en variables.

Jeremie Frimpong és una petició personal de Flick. Al seu dia ja se'l va voler emportar el Bayern de Múnic per la seva manera d'entendre el futbol, però no ho va aconseguir. Ara, el Barça intentarà satisfer el tècnic alemany amb l'arribada de l'holandès i la sortida de Joao Cancelo, que cada cop és més complicat.

Flick té clar que Jeremie Frimpong ha de ser el lateral titular del Barça. Joao Cancelo aporta molt i és un gran complement per a la plantilla, però la realitat és que el traspàs surt massa car. El Manchester City no el vol regalar i demana prop de 30 milions per tancar l'acord, per això Flick ha decidit pagar 10 milions més i quedar-se amb Frimpong.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: