Muntatge de Michel amb l'escut del FCB
FUTBOL

El segon fitxatge de Míchel per al seu Girona de Champions és un ex del Barça

L'equip revelació de l'any busca reforçar la plantilla i ho fa amb un antic culer

El Barça no passa pel seu millor moment i continua enfrontant reptes econòmics significatius. Fa temps que Joan Laporta intenta estabilitzar les finances, però el camí cap a la recuperació és llarg. Tot i les limitacions, el president segueix compromès amb la millora de l'equip, explorant totes les possibles oportunitats al mercat de fitxatges.

Aquest any, el Girona ha sorprès tothom amb el seu acompliment a LaLiga. S'ha aconseguit destacar gràcies a una gestió eficient i un enfocament en el desenvolupament de talents joves. L'èxit dels catalans ha demostrat que amb una planificació adequada i un bon enfocament, és possible competir al més alt nivell.

El Girona fitxa un ex del Barça

Un dels moviments més inesperats ha estat el fitxatge d‟Abel Ruiz pel Girona. El davanter, ex del planter del Barça, ha trobat una nova llar al seu país. El Barça el va acabar venent al Braga al 2020 per 8 milions d'euros, però allà tampoc no ha brillat.

Home amb samarreta de la selecció espanyola de futbol amb un pal de la porteria.

No creien que pogués destacar al conjunt culer i li van donar sortida ràpidament, cosa que li ha costat més al Braga. Aquesta temporada, Abel Ruiz ha anotat 8 gols i ha donat 3 assistències en 48 partits. Els seus números no són res fora de sèrie, però al seu nou conjunt creuen que poden fer que millori considerablement.

A més del seu recent fitxatge, Abel Ruiz també ha estat convocat per representar Espanya als Jocs Olímpics. S'espera molt de l'ariet i és probable que en vegem una de les seves millors versions. A més, depèn de com ho faci, al Girona FC podria decidir si li donen oportunitats o, si per contra, segueix Artem Dovbyk a la titularitat.

A Abel Ruiz li toca demostrar que no ha estat un error

Santi Dénia ha decidit donar-li l'oportunitat en un dels aparadors més grans del futbol. Juntament amb el Mundial i l'Eurocopa, els Jocs Olímpics són un dels esdeveniments més vistos al món de l'esport. És per això que Abel Ruiz està al millor moment per lluir-se.

Míchel va decidir que era una bona incorporació i ha aconseguit que la tanquin en 9 milions d'euros. Si Dovbyk no s'acaba sortint aquest estiu, tindrà competència. Durant els Jocs sabrem si Abel Ruiz pot destacar al futbol mundial o no.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: