Un home amb un micròfon a l'orella davant d'un logotip del FC Barcelona.
FUTBOL

Deco ja ha estat informat: una llegenda filtra el fitxatge de Nico Williams pel Barça

Una llegenda futbolística no ho evita i filtra el gran fitxatge de l'any, el qual relaciona Williams amb el Barça

Deco ja ha estat informat de l'última gran bomba del mercat de fitxatges, rellevada per una autèntica llegenda futbolística i que confirma el fitxatge de Nico Williams pel Barça. L'extrem esquerre de l'Athletic Club, que està disputant l'Eurocopa 2024 amb la Selecció Espanyola, és el gran objectiu de Deco i, pel que sembla, ja hauria fitxat pel Barça. Així ho ha filtrat una llegenda del món del futbol, que s'ha encarregat de compartir la seva informació amb relació a l'estat del fitxatge de Nico Williams pel Barça.

Fa unes quantes setmanes que Deco treballa amb el focus posat al mercat de fitxatges d'estiu i ho fa, en particular, amb el gran somni de fitxar Nico Williams. Williams té contracte amb l'Athletic i va renovar fa mesos amb una clàusula de sortida d'uns 55 milions d'euros, però el seu desig és jugar al Barça i s'ha filtrat. Una llegenda del món del futbol no s'ha pogut resistir i ha anunciat una de les grans bombes de l'any: Nico Williams serà jugador del Barça, encara que Deco el vulgui amagar.

Nico Williams amb un grup de jugadors de la selecció abans d'un partit

El Barça volia fitxar Nico Williams i, segons sembla, ho ha aconseguit després d'algunes setmanes de gestos de complicitat i gestos per part del jugador basc, que sortirà del seu Athletic Club. Nico Williams està sent una de les sensacions de l'Eurocopa i Deco, actual director esportiu del Barça, tenia clar que el fitxatge de l'estiu seria ell, costés el que costés. A Nico Williams se li han acostat clubs de tot el món, però l'espanyol s'ha decantat pel Barça, club on juga el seu amic Lamine Yamal.

Deco ho volia amagar, però una llegenda revela i filtra que el Barça ha fitxat Nico Williams: "És per deixar-la..."

Deco va arrencar el periple al Barça qüestionat per pràcticament tot l'entorn culer, però amb el pas dels mesos la seva imatge està canviant, almenys dins del club. L'actual director esportiu portuguès, encarregat de liderar la parcel·la futbolística del primer equip del Barça, està agitant el mercat de fitxatges i ho ha tornat a demostrar amb una altra bomba. I és que Deco, que sap que el Barça està necessitat de talent i il·lusió, ha aconseguit fitxar Nico Williams i així s'ha filtrat per una llegenda futbolística.

Nico Williams ho té pràcticament tot pactat amb el Barça de Hansi Flick, però l'extrem esquerrà de l'Athletic Club de Bilbao ja sap que se n'ha filtrat el fitxatge. Nico Williams vestirà els colors del Barça i formarà una dupla molt temible amb Lamine Yamal, íntim amic seu i atacant dretà de la Selecció Espanyola absoluta. Ara només falta saber com i quan pagarà el Barça, ja que l'única via per fitxar Nico Williams passa per abonar la seva clàusula de rescissió de 55 M€, aproximadament.

El mercat de fitxatges ja ha arrencat i el Barça té l'obligació de fer molt bé els deures per poder tancar noves millores per a la primera plantilla. Hansi Flick és optimista i, en bona part, ho és perquè està observant la gran feina de Deco, que està demostrant ser un gran gestor esportiu al nivell del Barça. El seu últim gran moviment ha estat el fitxatge de Nico Williams, que signarà pel Barça segons explica una llegenda que ha parlat sense objeccions.

Deco ja ha estat informat: una llegenda filtra el fitxatge de Nico Williams pel Barça

Deco s'estirarà els cabells, ja que el seu últim gran moviment en clau mercat de fitxatges ja ha estat revelat. Ho ha filtrat una llegenda del Barça, que no ha dubtat a confirmar el fitxatge de Nico Williams pel Barça. Deco ja ho sap i, per tant, entén que el Barça s'haurà d'afanyar per pagar la clàsula de Nico Williams abans que altres grans clubs puguin presentar noves suculentes ofertes.

El Barça ha pres una decisió definitiva i dràstica en relació amb el futur de Nico Williams, un dels grans objectius de mercat del club culer que presideix Joan Laporta. El davanter espanyol és l'elegit per convertir-se en l'extrem titular del Barça i Deco s'ha encarregat de tancar i confirmar l'operació, la qual ha estat destapada.

Qui ha filtrat i confirmat el fitxatge de Nico Williams pel Barça? Es tracta de l'exfutbolista del Barça Femení Asisat Oshoala, que no va dubtar a parlar. Ho va fer a través de la xarxa social X (abans Twitter), espai on va publicar l'"Here We Go", que fa referència a l'estat del fitxatge, ja tancat i confirmat. Així doncs, Oshoala confirma la bomba de l'estiu per part de Deco: Nico Williams serà culer i jugarà al Barça durant la temporada oficial amb l'alemany Hansi Flick.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: