Sergi Roberto mirant a l'estesa mentre salta al camp amb la roba d'escalfament del FC Barcelona
FUTBOL

Sergi Roberto no és l'únic: El Barça confirma 4 sortides i filtra 2 possibles fitxatges

La marxa del lateral podria ser imminent i la directiva fixa els seus objectius per a l'estiu

El FC Barcelona es troba immers en un procés de reestructuració significatiu mentre es prepara per a la temporada que ve. Amb l'objectiu d'optimitzar la plantilla i mantenir un equilibri financer, el club ha decidit fer alguns ajustaments importants. Recentment, el club culer ha comunicat diverses sortides de jugadors, una mesura que marca un abans i un després a la configuració de l'equip.

El club ha confirmat que Marcos Alonso no continuarà a la plantilla la temporada que ve a causa de la finalització del seu contracte. El lateral esquerre, que va arribar al Barça amb l'esperança de consolidar-se, ha decidit buscar nous horitzons. A més, el Barça també va anunciar les sortides de João Félix i João Cancelo després de la finalització de les seves respectives cessions. Tot i això, el club culer va eliminar aquestes publicacions minuts més tard, generant especulacions sobre possibles moviments futurs. La directiva de Joan Laporta sembla estar disposada a fer esforços significatius per mantenir els dos jugadors a l'equip de manera permanent.

Un altre nom que ressona als passadissos del Camp Nou és el de Sergi Roberto. El polivalent jugador, que ha estat un pilar al Barça durant molts anys, podria estar vivint els seus últims moments com a culer. Amb el seu contracte arribant al final, la directiva no ha ofert una renovació, cosa que indica que Sergi Roberto podria estar buscant nous desafiaments fora del club.

Sergi Roberto celebrant un gol amb els braços oberts

Les sortides confirmades

Aquestes sortides no només representen un canvi a la plantilla, sinó també una oportunitat per rejovenir i millorar l'equip sota la direcció d'Hansi Flick. Marcos Alonso, que havia estat una peça fonamental a la defensa, deixarà un buit que el Barça haurà d'omplir amb astúcia. La finalització de les cessions de João Félix i João Cancelo també planteja preguntes sobre com s'estructurarà l'atac i la defensa de l'equip la temporada que ve. Félix, amb la seva versatilitat a l'atac, i Cancelo, amb la seva habilitat per adaptar-se a múltiples posicions defensives, han estat actius valuosos durant el seu temps al Barça.

Les possibles incorporacions de Joao Félix i Joao Cancelo

Tot i les sortides, la directiva del Barça no ha perdut temps i ja està treballant en possibles fitxatges per reforçar la plantilla. Segons diverses informacions, el Barça està interessat a negociar amb l'Atlètic de Madrid i el Manchester City per assegurar les incorporacions permanents de João Félix i João Cancelo, respectivament. Aquests jugadors, que han demostrat la seva vàlua durant les cessions, són vistos com a peces clau per al futur de l'equip.

La intenció de mantenir Félix i Cancelo demostra el compromís del Barça per continuar competint al nivell més alt. La capacitat de Fèlix per crear oportunitats i la seva visió de joc el converteixen en un jugador essencial per a l'atac del Barça. D'altra banda, Cancelo, amb la seva polivalència defensiva i capacitat per donar suport a l'atac, és vist com un jugador que pot aportar equilibri i solidesa a la defensa culer.

En resum, el FC Barcelona travessa un període de transició amb diverses marxes importants i la perspectiva de noves incorporacions. La sortida de veterans com Sergi Roberto i Marcos Alonso, juntament amb la fi de les cessions de Joao Félix i Joao Cancelo, marquen un punt d'inflexió per a l'equip. Tot i això, les possibles incorporacions permanents de Félix i Cancelo indiquen que el Barça està decidit a enfortir la seva plantilla i continuar sent competitiu en totes les competicions. La directiva de Joan Laporta té un ardu treball per equilibrar el rendiment esportiu i l'estabilitat financera del club.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: