L?entrenador madrileny Míchel Sánchez amb una foto de grup del Barça que figura en segon pla.
FUTBOL

Míchel descarta un fitxatge del Barça: Només es queda amb Oriol Romeu i Eric García

Míchel té clar amb qui es queda del Barça, i descarta un tercer fitxatge de gran qualitat

Amb la consecució d'una plaça a la Champions League que ve, el Girona es prepara per reforçar la seva plantilla de cara a una temporada històrica. D'una banda, la directiva catalana està treballant àrduament per assegurar diverses incorporacions clau al mercat de fitxatges. Mentre que de l'altra, també són conscients que el gran rendiment dels seus jugadors ha cridat l'atenció de diversos clubs europeus.

El Girona ha emergit com una de les sorpreses més agradables de la temporada, amb Míchel aconseguint treure el millor de la seva plantilla. Aquesta gesta no ha passat desapercebuda i ara diversos jugadors són vists com a objectius d'alt nivell. La directiva, però, ja està movent les peces per assegurar una plantilla competitiva.

Oriol Romeu, gairebé segur a Girona

Un dels fitxatges que sembla estar pràcticament assegurat és el d'Oriol Romeu. El migcampista català, que va arribar al Barça amb la intenció d'ocupar el lloc de Sergio Busquets, no ha aconseguit consolidar-se amb Xavi Hernández. Després d'una temporada en què ha acumulat molt pocs minuts, la seva sortida del Camp Nou sembla imminent.

Oriol Romeu amb un gran somriure davant de l'escut del Girona

Oriol Romeu, amb la seva experiència i versatilitat, encaixa perfectament als plans de Míchel per al Girona. El pivot ofereix estabilitat i control al centre del camp, característiques que seran vitals a les competicions europees i domèstiques la temporada que ve.

Eric García, una aposta segura

Un altre jugador que podria consolidar-se al Girona és Eric García. El defensor ha tingut un gran rendiment durant la seva cessió al club gironí, guanyant-se la confiança de Míchel i la directiva. El Barça, conscient del valor del jove, està disposat a negociar-ne el traspàs, però espera rebre ofertes properes als 20 milions d'euros.

Eric García ha demostrat ser una peça clau a la defensa del Girona, i la seva continuïtat podria ser fonamental per tenir èxit a la Champions League. La directiva del Girona ja està treballant per assegurar-se el fitxatge definitiu, veient-hi una inversió a llarg termini.

Pablo Torre, fora dels plans de Míchel

No tots els jugadors cedits del Barça han tingut el mateix impacte a Girona. Pablo Torre, que va arribar amb moltes expectatives, no ha aconseguit brillar al nivell esperat. El jove càntabre no ha convençut Míchel, que ja ha decidit no comptar amb ell per a la temporada que ve.

Pablo Torre calentant

Davant aquesta situació, el Barça buscarà una nova cessió per a Pablo Torre, amb l'esperança que pugui trobar un entorn on desenvolupar-se i progressar. L'objectiu és que el jugador guanyi experiència i torni més enfortit al club blaugrana.

El Girona es troba en un moment clau de la seva història, amb l'oportunitat de consolidar-se a Europa. La directiva i el cos tècnic estan prenent decisions estratègiques per assegurar una plantilla equilibrada i forta.

El fitxatge d'Oriol Romeu i la possible continuïtat d'Eric García són moviments que reflecteixen l'enfocament del Girona a mantenir una base sòlida i experimentada. D'altra banda, la sortida de Pablo Torre del Barça subratlla la necessitat que els joves talents trobin l'entorn adequat per desenvolupar-lo.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: