Joselu en primer pla amb rostre seriós i els ulls ben oberts
FUTBOL

S'ofereix al Reial Madrid per competir amb Joselu: Fitxatge impossible

Un Campió del Món té clar que necessita tenir més minuts i tria com a destinació favorita el club blanc

El Reial Madrid sap que la temporada de Joselu Mato ha estat excel·lent. Un davanter que partia com a revulsiu de Rodrygo Goes ha resultat ser més que això al llarg de la temporada. Ha demostrat ser decisiu quan més se'l necessitava, en partits com el de semifinals contra el Bayern de Múnic.

Per això, Florentino Pérez estaria pensant a donar més continuïtat a un jugador que només li costaria 1,5 milions d'euros. Joselu està cedit per l'Espanyol, que ostenta la seva propietat. I sembla que el Reial Madrid estaria esperant que els periquitos acabin els play-offs d'ascens per culminar l'operació.

Joselu assenyalant l'escut del Reial Madrid

Tot i això, malgrat que Joselu seguirà, que arribaran Kylian Mbappé i Endrick, i que Vinícius Júnior amb Rodrygo continuaran ocupant la punta d'atac, encara truquen a Florentino Pérez. Molts jugadors somien vestir la samarreta del Reial Madrid i esperen el club blanc fins al final, i el president madridista ja coneix qui és l'últim a mostrar interès.

Julián Álvarez tria el Reial Madrid

Julián Álvarez ha estat un dels noms que està sonant últimament als mitjans de comunicació. La seva joventut, qualitat i capacitat golejadora el fan idoni per liderar qualsevol davantera europea. Ara bé, al Manchester City la figura d'Erling Haaland l'ha eclipsat durant aquesta temporada.

Davant aquest escenari, Julián Álvarez s'estaria plantejant sortir en aquest mercat i des de l'Etihad estudiaran les ofertes per decidir el seu futur. Té contracte fins a 2028, cosa que fa que sigui complicat el seu traspàs. Ara com ara, sembla que cap dels clubs que han mostrat interès acaben de seduir-lo.

Imatge de Julián Álvarez al Manchester City

Això sí, Julián Álvarez estaria disposat a esperar el Reial Madrid i romandre un any més al Manchester City. Una decisió que podria perjudicar, entre d'altres, l'Atlètic de Madrid, que vol tenir-lo com a referència a l'atac i substitut d'Álvaro Morata.

Joselu, davant de Julián Álvarez

De moment, per a 2025, Joselu serà el davanter suplent del Reial Madrid. Carlo Ancelotti ho té molt clar i Florentino Pérez, amb només un milió i mig d'euros, farà realitat la petició. Aquesta temporada ha demostrat que pot aportar moltes coses i ser important en moments decisius.

Aquest escenari deixa Julián Álvarez en una posició delicada. La seva etapa al Manchester City estaria arribant al final, però al Reial Madrid no té lloc. És la seva prioritat, però Carlo Ancelotti ja té el seu esquema armat i l'argentí no hi cap. Amb Mbappé, Endrick, Vinícius, Rodrygo i Joselu, el Campió del Món haurà d'esperar.

Estiu de 2025 sembla la data escollida. Possiblement Joselu ja no hi serà i caldrà veure com surt Endrick. Rodrygo, per part seva, també podria sortir i llavors sí, Julián Álvarez podria fitxar pel Reial Madrid.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: