Oriol Romeu amb els ulls ben oberts davant una imatge del Camp Nou

FUTBOL

Els 2 candidats per rellevar Oriol Romeu: Fitxatge galàctic o reforç gratuït

El club culer valora diferents candidats per reforçar la línia medul·lar de la plantilla per a la temporada que ve

La sortida d'Oriol Romeu del Barça al proper mercat de fitxatges sembla imminent. El migcampista català no ha complert les expectatives del tècnic Xavi Hernández, que no ha aconseguit que el català s'adapti al nivell d'exigència requerit per formar part de la plantilla culer. Amb l'arribada de Hansi Flick, el nou entrenador alemany sembla tenir clar que cal incorporar un pivot d'alt nivell per reforçar la medul·lar de l'equip.

La directiva del Barça, juntament amb Hansi Flick, ha identificat dos possibles candidats per ocupar la posició de migcentre defensiu. D'una banda, hi ha Joshua Kimmich, una estrella del Bayern Munic que ha estat vinculada amb el Barça des de fa mesos. D'altra banda, Marc Casado, un jove talent que actualment forma part de la plantilla del Barcelona B, també és al radar dels directius i el cos tècnic.

Joshua Kimmich: El fitxatge galàctic

Joshua Kimmich és l'opció més destacada per reforçar el centre del camp del Barça. L'internacional alemany és conegut per la seva intel·ligència tàctica, capacitat per distribuir el joc i la versatilitat en diverses posicions. La possibilitat de fitxar l'alemany ha estat objecte de rumors des de fa temps i la seva arribada al Camp Nou seria vista com un cop mestre per part de la directiva de Joan Laporta.

Joshua Kimmich controlant la pilota mentre mira un costat en un partit de Champions League

Tot i això, l'operació no és senzilla. La situació econòmica del Barça continua sent delicada, i el fitxatge de Joshua Kimmich requeriria una inversió significativa. A més, el Bayern Munic no està disposat a deixar sortir un dels seus jugadors clau sense rebre una compensació adequada. Tot i aquests obstacles, la directiva del Barça i Hansi Flick consideren que la incorporació del pivot alemany podria ser fonamental per elevar el nivell competitiu de l'equip.

Marc Casado: El reforç gratuït

L'altra opció a l'agenda del Barça és Marc Casadó, un jove migcampista que ha mostrat un gran potencial al Barcelona Atlètic. Amb Rafa Márquez , el del planter ha impressionat tant la directiva com Hansi Flick amb el seu rendiment i habilitats al camp.

L'avantatge d'optar per Marc Casadó és que la seva incorporació no implicaria un desemborsament econòmic significatiu. Aquest factor el converteix en una alternativa atractiva en cas que les finances del club no permetin un fitxatge d'alt cost.

La decisió final

La decisió final sobre qui reemplaçarà Oriol Romeu dependrà en gran mesura de les circumstàncies econòmiques del Barça i de les avaluacions tàctiques de Hansi Flick. Si el club aconsegueix estabilitzar les seves finances, l'arribada de Joshua Kimmich es podria convertir en una realitat, brindant a l'equip un reforç de classe mundial a la línia medul·lar.

D'altra banda, si les restriccions pressupostàries persisteixen, Marc Casado podria tenir l'oportunitat de demostrar la seva vàlua al primer equip. Demostrant així la idea que manté la directiva que amb Hansi Flick, els joves del planter encara poden guanyar-se el seu lloc al Barça

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: