Joan Laporta parlant per telèfon mentre es tapa la boca amb Patri Guijarro abraçant les jugadores del FC Bareclona
FUTBOL

El Barça Femení ja té 3 fitxatges assegurats per a la temporada que ve

El conjunt blaugrana vol mantenir el seu èxit i per això necessita incorporar nous talents a la plantilla

Amb la sortida de tres peces fonamentals de l'equip, Jonatan Giráldez, Mariona Caldentey i Sandra Paños, el Barça Femení s'enfronta a la missió de reforçar i assegurar noves incorporacions per a la temporada que ve.

El conjunt blaugrana ha aconseguit una temporada per a la història, guanyant els 4 títols possibles i deixant un llistó molt alt.

És impossible superar aquesta temporada de somni, però cal mantenir aquest gran nivell. Per aconseguir-ho, és crucial abordar els temes pendents que hi ha al club amb l'arribada de nous fitxatges que impulsin canvis a l'equip.

El Barça Femení amb els 4 títols aconseguits

El substitut de Jonatan Giráldez

Un dels temes més importants i prioritaris és trobar el reemplaçament de Jonatan Giráldez. El tècnic gallec ha aconseguit tots els èxits possibles i ha decidit deixar l'equip per posar rumb als Estats Units.

El Barça Femení té clar que qui ha d'ocupar aquest lloc ha de ser algú de casa i que conegui bé l'equip. El club ha seleccionat a  Pere Romeu  com a successor. Amb 31 anys i amb una gran experiència a l'esquena, l'actual assistent de Giráldez assumirà el càrrec d'entrenador.

El club blaugrana confia plenament en ell i en la seva capacitat de portar l'equip cap a l'èxit. Amb Pere Romeu al capdavant, el Barça Femení està llest per encarar nous desafiaments i continuar aconseguint èxits. A falta d'un partit per acabar la competició, s'espera que l'anunci es faci oficial ben aviat.

Fitxatges a la porteria després de l'adeu de Paños

Amb la sortida de Paños, també cal incorporar una nova portera que ompli el buit deixat per la seva absència. L'escollida és Ellie Roebuck, una portera prometedora provinent del Manchester City.

La jove futbolista ha demostrat la seva destresa sota els pals i la seva capacitat per exercir-se a un gran nivell. La portera competirà per un lloc a l'onze titular amb Cata Coll i Gemma Font.

Mariona Caldentey deixa pas als fitxatges

El buit que deixa Mariona Caldentey és irreemplaçable. El Barça Femení perd una futbolista única i amb un talent indescriptible. Ara bé, el club blaugrana farà tot el possible per assegurar un fitxatge de qualitat.

El nom que sona amb més força és el d'Ewa Pajor, jugadora del Wolsburg. Malgrat que encara no se sap res sobre el seu futur, sembla que es podria unir a l'equip culer per a la temporada que ve.

Per això, el Barça haurà de pagar la seva clàusula, que puja a 500.000 €, i es convertirà en el fitxatge més car de la història del Barça Femení.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: