Xavi Hernández amb l'escut del Villareal CF

FUTBOL

El desig més gran de Xavi Hernández juga al Vila-real i només costa 18 milions

L'entrenador podria arribar a canviar d'opinió si el Barça es proclama campió i li faciliten els seus fitxatges somiats

Xavi Hernández va arribar fa dues temporades, sent l'actual la seva tercera als comandaments del Barça. La primera va aconseguir col·locar el Barça en segona posició, quan estava a meitat de taula. A la segona, es va proclamar campió de LaLiga i amb un molt bon futbol.

Xavi Hernández demanava diversos fitxatges per al Barça, però aquests mai no van arribar per falta de diners. Això, òbviament, va ser un cop dur per a l'entrenador, que tot i coneixent la situació del club, demanava uns mínims. Ara que el club està en una situació millor, algun dels seus fitxatges somiats podria arribar si decideix quedar-se.

Xavi Hernández ho volia i, probablement, ho vol

Xavi Hernández va demanar el fitxatge d'un lateral dret del Villareal CF anomenat Juan Foyth. El jugador té contracte fins al 2026 i el valor de mercat és de 18 milions d'euros. Tot i així, la seva clàusula de rescissió és de gairebé 55 milions; aquesta suma és una mica alta per al Barça aquest moment.

Xavi Hernández va parlar amb diversos jugadors a més de Juan Foyth: exemple d'això són Martín Zubimendi, Bernardo Silva i Leo Messi. Va mantenir converses amb tots els jugadors, però, per la mala situació del club i altres factors, no n'ha arribat cap al Barça. Si l'entrenador canvia d'opinió i decideix quedar-se al Barça, potser la directiva li brinda alguna possibilitat de fitxatge.

Juan Foyth conduint la pilota

La mala situació econòmica del Barça fa que Xavi Hernández no tingui els fitxatges amb què somia, com és el cas de Juan Foyth. Però això no només el perjudica a ell, ja que Joan Laporta i la directiva també voldrien fitxar jugadors de primer nivell, segur. Ara que s'estan recuperant una mica a nivell econòmic, potser sí que es podrien permetre algun fitxatge costós.

Juan Foyth, un fitxatge desitjat per al Barça

Xavi Hernández va anunciar que deixaria el Barça després de jugar contra el Vila-real CF, que casualment és l'equip de Juan Foyth. El lateral dret és un futbolista de primer nivell i vindria molt bé al Barça per fer-lo rotar amb Jules Koundé. Ara mateix, el francès és l'únic del Barça que pot jugar bé al costat dret i no li vindria malament un descans.

Si Xavi Hernández, finalment, decideix quedar-se al Barça, podria reclamar a Juan Foyth, que en sortiria per gairebé 55 milions. A més, un jugador com Bernardo Silva o Joshua Kimmich també podrien ser al·licients perquè el tècnic es quedi. Encara és molt aviat per confirmar res, però en sabrem més sobre això els propers mesos.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: