Sergi Roberto mirant a càmera mentre fa un gest amb la mà amb l'escut del Vila-real al fons
FUTBOL

El Barça troba al Vila-real el fitxatge que ocuparà el lloc de Sergi Roberto

Un jugador del conjunt castellonenc sembla tornar a estar al radar de la directiva de Joan Laporta

El futur de Sergi Roberto és en l'aire. El capità de la plantilla culer va ser un dels protagonistes del partit de tornada de la Champions League contra el Nàpols a Montjuïc. A causa de la seva gran actuació, han tornat a sorgir diversos rumors sobre la seva possible continuïtat el curs que ve.

El contracte de Sergi Roberto amb el Barça finalitza el pròxim mes de juny. El del planter ha mostrat en diverses ocasions la seva intenció de continuar formant part de la disciplina culer l'any que ve. Xavi Hernández li ha donat minuts i, quan ha estat sobre el terreny de joc, ha tingut normalment un impacte positiu.

Sergi Roberto, més fora que dins

Si depengués de Xavi Hernández, Sergi Roberto continuaria formant part de la plantilla del Barça la temporada que ve. El tècnic català valora positivament la presència del capità al grup a causa de la seva veterania i entesa del joc.

Tot i això, des de la directiva de Joan Laporta no semblen tenir clara la decisió d'oferir a Sergi Roberto la continuïtat al Barça. Encara que el capità és un dels jugadors amb un dels salaris més baixos, la seva marxa podria permetre la inscripció de nous jugadors al club. Cal recordar que actualment l'entitat catalana supera el límit salarial establert per LaLiga.

El Barça torna a fixar el seu interès en Juan Foyth

En cas que Sergi Roberto finalment no continuï al Barça la temporada que ve, la junta directiva de Joan Laporta estaria valorant la possibilitat d'incorporar un jugador amb característiques similars. Els darrers dies, s'ha rumorejat que el club culer hauria reprès l'interès per Juan Foyth, actual jugador del Vila-real. L'argentí va estar situat a l'òrbita del club culer fa diverses temporades, però les altes pretensions econòmiques de l'equip castellonenc en van impedir el traspàs.

Juan Foyth controlant la pilota amb l'escut del FC Barcelona al fons

Juan Foyth no ha pogut acumular molts minuts aquesta temporada. El lateral només ha disputat 16 partits, amb un total de 1.289 minuts. L'argentí fa uns quants mesos que és absent a causa d'una lesió muscular.

Actualment, el Vila-real no està disputant competicions europees i a la taula classificatòria de LaLiga està situat com el vuitè millor classificat. En el cas que l'entitat castellonenca no aconsegueixi classificar-se per a l'Europa League el pròxim curs, és probable que per a l'estiu que ve s'hagin de desprendre de diversos actius.

Això, juntament amb el fet que el valor de Juan Foyth s'ha vist disminuït, podria portar el Barça a oferir una oferta suculenta per aconseguir els serveis de l'argentí. Un escenari que no agrada gens a Sergi Roberto, a qui li agradaria seguir, però que no ha rebut cap oferta per renovar.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: