L'entrenador del primer equip del Barça, Xavi Hernández, amb una foto de grup del Barça Atlètic on apareix Alexis Olmedo.
FUTBOL

Xavi Hernández prepara la sorpresa definitiva abans del PSG: perla fitxada per 0€

L'entrenador del Barça, Xavi Hernández, ja prepara una gran revolució per intentar despistar el PSG de Luis Enrique

Arrenca el tram decisiu de la temporada i el Barça, amb Xavi Hernández com a màxim líder esportiu, ja prepara els últims retocs per intentar ser imprevisible a tots els nivells. En aquesta línia, el tècnic egarenc prepara el sorprès definitiu abans de rebre el PSG i el busca donar a través de fitxar una jove perla a cost zero. El Barça, que va superar el PSG a l'anada dels quarts de final de la Champions, haurà d'efectuar rotacions contra el Cadis i per tant Xavi ja prepara sorpreses.

A més de Xavi Hernández, el president del club, Joan Laporta, segueix treballant sense parar per apuntalar la plantilla de cara al tram final del curs. Si per alguna cosa està destacant el Barça, avui és per la seva enorme aposta pels joves, que estan donant un rendiment igual i fins i tot superior que els veterans. És, per tot això, que el tècnic del Barça, Xavi Hernández, ja s'ha fixat en una altra de les grans promeses del futbol europeu que, si res no canvia, ja podria debutar.

Al Barça continuen patint per la situació financera de l'entitat i, per tant, Joan Laporta ja sap que haurà de continuar apostant per fitxatges a cost zero. A Can Barça no consideren que sigui un gran problema, però sí que entenen que sovint debilita l'equip a l'hora de veure's les cares amb gegants europeus. Ara bé, Xavi Hernández està disposat a arriscar-se al màxim en aquest tram final de curs i considera que serà vital 'morir respectant les idees'.

El Barça i Xavi Hernández ja comencen a fitxar: Joan Laporta vol nous defenses abans de rebre la visita del PSG

A més de les baixes per sanció de Joao Cancelo i d'Íñigo Martínez, el Barça haurà de fer rotacions contra el Cadis per poder arribar fresc al duel contra el PSG. En aquest sentit, Xavi Hernández continua estudiant alternatives, però la que més el convenç passa per tancar el fitxatge immediat d'una altra de les grans perles del futbol europeu i mundial.

A més, el Barça, com ja expliquem, vol comptar amb Ronald Araújo, però fonts del club admeten que, si arriba una bona oferta, s'estudiarà. El central uruguaià, per part seva, encara espera que el Barça li millori les condicions d'un contracte que va signar molt condicionat per la situació econòmica de l'entitat culer. Tots aquests factors ens fan pensar que, tristament, el central charrúa està acumulant paperetes per sortir del club aquest proper mercat de fitxatges estival.

Ronald Araújo a sala de premsa mentre respon a una pregunta

I és que al Barça ja assumeixen que hi haurà sortides doloroses, però el futur apunta a ser brillant, també gràcies a irrupcions com les del central català Pau Cubarsí. Al Barça preocupa i força el futur de l'uruguaià, que després del partit contra el Nàpols va deixar més obert que mai el seu futur.

Xavi Hernández prepara la sorpresa definitva abans del PSG: perla fitxada per 0€

Després de les baixes confirmades en defensa, algunes per acumulació de cansament i d'altres per acumulació de grogues, el Barça vol començar a fer els deures en matèria de nous fitxatges. I és que Xavi Hernández ja ha tancat un altre gran fitxatge que, per culpa de les lesions, va perdre's el Mundial Sub-17 d'Indonèsia. A més, parlem d'un futbolista molt prometedor i que, fa poques hores, ja va marcar el primer gol amb el filial del Barça que dirigeix el mexicà Rafa Márquez.

Com ja comptem en aquest digital, el Barça valora molt un Araújo a què ja s'han acostat diversos dels grans d'Europa. Ara bé, si es presenta una oferta propera als 100M€, el Barça l'estudiarà i, molt probablement, l'acceptarà. Fonts del club expliquen que és una operació que en una altra situació ni s'estudiaria, però que avui salvaria bona part dels comptes econòmics que queden pendents.

El Barça, davant de tota aquesta situació poc definida, ja ha encaminat un nou fitxatge perquè Xavi Hernández pugui disposar dels seus serveis en aquest tram final de curs oficial. Parlem del central espanyol i internacional en categories inferiors Alexis Olmedo (18 anys, Manresa), que aquest diumenge va marcar amb el Barça Atlètic i va ser titular amb Márquez.

Olmedo, considerat com un altre dels talents més grans de la Masia, ja ha entrat en dinàmica del primer equip i Xavi Hernández el podria començar a tenir en compte des de ja. Tant Xavi Hernández com Deco el segueixen de prop i consideren que serà la nova perla del Barça que arribarà a l'equip per ocupar el possible forat de futbolistes com Araújo.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: