Raphinha trist després d'una derrota amb Xavi Hernández mostrant-li suport mentre el saluda
FUTBOL

Els mals gestos de Raphinha cap a Xavi Hernández el podrien sentenciar

El davanter blaugrana ha tingut males actituds cap a parts importants del club i ara està en problemes

Xavi Hernández va arribar al Barça en un mal moment i hi ha hagut diversos problemes amb diversos jugadors. Sembla que ell i la directiva no van en la mateixa direcció i així s'ha vist aquests últims dies. Un problema entre Joan Laporta, Deco i l'entrenador ha fet que es revolucioni el món del futbol.

El Barça travessa una forta crisi econòmica que fa que no puguin fitxar els jugadors que voldrien. A més, l'actitud d'alguns futbolistes deixa en mal lloc el club blaugrana. Ara, un dels millors de l'equip no està conforme amb les decisions i ha arribat a faltar respecte a un tècnic.

Xavi Hernández l'ha castigat

Xavi Hernández està portant la plantilla de la millor manera possible; tampoc no pot fer més. Deco va decidir fitxar Vitor Roque sabent que no agradava al dirigent i el brasiler no ha tingut oportunitats. Diversos agents s'han queixat pels pocs minuts dels representats, però el tècnic es manté ferm.

L'altre dia, quan el Barça es va enfrontar al València, Raphinha va ser substituït per Joao Félix. Quan Óscar Hernández, el germà de Xavi, es va acostar a l'atacant, va rebre males paraules i algun insult per part del substituït. Segons Jijantes, l'extrem va descarregar la frustració amb el segon entrenador i Xavi Hernández, havent-se assabentat d'això, li va assegurar que no jugaria contra el Girona FC.

Raphinha es toca les trenes mentre mira al capdavant

Evidentment, així va ser, Raphinha es va quedar a la banqueta i no va saltar al camp fins al minut 70. No és la primera vegada que el veiem amb actituds que estan fora de lloc. Fa uns mesos, després de ser substituït, va començar a donar cops a la banqueta just al seure.

Raphinha ha de controlar-se

És comprensible que et molesti que et substitueixin, tots els jugadors volen minuts, però cal controlar-se. Si dónes algun cop a la banqueta, es pot deixar passar; així ho va fer Xavi Hernández al seu moment. El que no es pot fer és insultar un dirigent, per molt enfadat que estiguis.

Fonts properes al Barça informen que va ser la "escalfada" del moment i que Raphinha ja estava més calmat al vestidor. Tot i així, Xavi Hernández no ho va deixar passar i el va castigar en el següent matx. La situació a l'entitat blaugrana està cada cop més tensa i és qüestió de temps que acabi explotant.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: