Simeone en primer pla mirant un escut del FC Barcelona sobre un vidre trencat
FUTBOL

Simeone aprofita la crisi del Barça per avançar-se per un fitxatge gratuït

El conjunt matalasser sembla tenir a la seva llista de prioritats un jugador que també agrada a la directiva culer

L'Atlètic de Madrid ha tingut una temporada difícil marcada pel baix rendiment dels seus davanters estrella, Álvaro Morata i Antoine Griezmann. Els dos jugadors, que s'esperaven que fossin els líders ofensius de l'equip, han vist com els seus registres golejadors disminuïen significativament els últims mesos. La manca d'efectivitat ha estat un factor crucial en la incapacitat de l'equip de Simeone per competir al nivell més alt tant a La Lliga com a Champions League.

Álvaro Morata no ha aconseguit trobar la consistència necessària per ser el davanter determinant que necessita l'equip. Les seves actuacions han estat intermitents i, en moments clau, no han pogut aportar els gols necessaris. Antoine Griezmann, per part seva, també ha tingut dificultats per mantenir el seu nivell de rendiment. Tot i els seus esforços i la seva qualitat indiscutible, el francès ha tingut una temporada irregular, marcada per lesions i manca de continuïtat.

Rafa Silva a l'agenda del Barça i l'Atlètic de Madrid

Davant aquest panorama, l'Atlètic de Madrid està decidit a reforçar la seva línia ofensiva al pròxim mercat de fitxatges. Segons diversos mitjans portuguesos, el conjunt matalasser sembla ser el millor perfilat per aconseguir els serveis de Rafa Silva, extrem del Benfica. El portuguès, de 30 anys, ha tingut una temporada excepcional, consolidant-se com un dels jugadors més destacats de la Primeira Lliga. La seva capacitat per desbordar, crear oportunitats i la seva versatilitat a l'atac l'han convertit en un objectiu prioritari per a molts equips europeus, incloent-hi el Barça.

L'interès de l'Atlètic de Madrid a Rafa Silva es deu no només al talent, sinó també a les circumstàncies contractuals del jugador. Tot i rebre ofertes de renovació del Benfica, Silva sembla decidit a no prolongar la seva vinculació amb el club lisboeta. Aquesta situació ofereix una oportunitat única per als matalassers, ja que podrien incorporar el portuguès a cost zero, un avantatge significatiu en un mercat de fitxatges.

Rafa Silva una oportunitat de mercat

El Barça també ha mostrat interès en Rafa Silva, reconeixent el seu potencial per afegir profunditat i qualitat a la plantilla. Tot i això, sembla que l'Atlètic de Madrid ha pres la davantera en aquesta carrera, movent-se ràpidament per assegurar el seu fitxatge.

Per a l'Atlètic de Madrid, la incorporació de Rafa Silva podria ser el primer pas per revitalitzar la plantilla i tornar l'equip al camí de l'èxit. Tot i això, clubs de la Premier League també tenen el portuguès a la seva agenda, per la qual cosa no cal descartar res.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: