Joan Laporta, pensatiu amb un escut del Bayern Munic
FUTBOL

Rebutja el Bayern i es col·loca com a opció nº1 per ser el nou fitxatge del Barça

La continuïtat de Xavi Hernández encara està entre dit i s'especula amb nous candidats a dirigir la banqueta culer

En un gir inesperat, les últimes informacions apunten que Xavi Hernández podria no continuar al capdavant de la banqueta del FC Barcelona la temporada que ve. Tot i que fa tot just dues setmanes, la junta directiva del club i el mateix Xavi van comunicar la seva continuïtat, els resultats i les tensions internes semblen haver canviat el panorama. Tot i que la decisió encara no és oficial, diverses fonts indiquen que Joan Laporta i el seu equip directiu ja són a la recerca d'un nou míster per liderar el conjunt blaugrana.

Entre els noms que sonen amb força per succeir Xavi Hernández, destaca el de Thomas Tuchel. L'actual tècnic del Bayern Munic hauria rebutjat l'oferta de continuar al comandament de l'equip alemany per a la temporada que ve. Aquesta decisió ha provocat especulacions sobre el seu futur, situant-lo com un dels possibles candidats per dirigir el Barça. La possibilitat de dirigir un dels clubs més prestigiosos del món com el FC Barcelona seria sens dubte un desafiament atractiu per a l'alemany.

Situen Thomas Tuchel a la llista de Joan Laporta i Deco per substituir Xavi Hernández

A més de Thomas Tuchel, altres noms que estan sent considerats per la directiva culer inclouen Hansi Flick i Rafa Márquez. Hansi Flick és vist com un candidat ideal a causa de la seva experiència i el seu historial de victòries. D'altra banda, Rafa Márquez, també és a la llista de possibles successors, el seu coneixement del club i la seva connexió amb la filosofia del Barça el converteixen en una opció viable.

La directiva culer sembla que està decidida a trobar un nou tècnic que sigui capaç de treure el màxim rendiment a la plantilla. Thomas Tuchel podria ser la figura que el Barça necessita per iniciar una nova etapa d'èxits. Tot i això, l'alemany també podria prendre's un temps de descans en cas que no trobi res al seu gust.

La directiva treballa per buscar el millor candidat possible

La situació sobre la continuïtat de Xavi Hernández continua sent incerta. La resolució final sobre qui dirigirà l'equip la temporada que ve tindrà un impacte significatiu de cara al futur pròxim del club culer. Mentrestant, la directiva sembla estar treballant incansablement per assegurar que el pròxim míster sigui capaç de complir amb les altes expectatives marcades.

La directiva maneja diferents candidats. Només un podrà ser l'escollit, veurem qui finalment acaba ocupant la banqueta culera el pròxim curs.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: