Hansi Flick mirant seriosament amb La Masia de fons
FUTBOL

El tresor més gran de La Masia firma fins al 2026: Hansi Flick ha demanat el seu fitxatge

L'entrenador alemany vol comptar amb una estrella del planter i ha fet que prolonguin la seva estada al Barça

El Barça ha assegurat el futur d'una de les seves joies més prometedores de La Masia. L'arribada de Hansi Flick com a nou entrenador fa que arribin els canvis. El club està en plena fase de reestructuració i el mal moment econòmic no facilita, gens ni mica, les coses.

Després d'una temporada irregular, el club ha decidit apostar per un canvi de rumb amb l'arribada de Hansi Flick a la banqueta. L'exentrenador del Bayern arriba amb la missió de revitalitzar l'equip i construir una plantilla competitiva. El seu enfocament en el desenvolupament de joves talents i la incorporació de jugadors de La Masia és una part fonamental de la seva estratègia.

Hansi Flick fa que es quedi al Barça

Hansi Flick és conegut per la seva habilitat per integrar joves promeses en equips d'elit. El seu èxit al Bayern es va basar, en gran part, en la seva capacitat per aprofitar el talent jove. El nou dirigent ja s'ha fixat en una perla de La Masia i ha fet que la renovin.

Deco i Hansi Flick treballant mà a mà davant un ordinador a les oficines del FC Barcelona

La renovació de Marc Bernal fins al 2026 més tres addicionals possibles subratlla la confiança que el nou entrenador hi té. Ha estat un dels jugadors més destacats de La Masia en els darrers anys. La seva habilitat per conduir la pilota, la seva visió de joc i la seva capacitat per controlar el ritme del partit l'han fet destacar a les categories juvenils.

Marc Bernal és considerat un dels futurs pilars del Barça, i la seva prolongació al Barça és vista com un moviment estratègic per assegurar la seva continuïtat al club. Amb només 17 anys, el pivot ja ha cridat l'atenció de diversos clubs europeus. Per aquesta raó, el Barça ha actuat ràpidament per assegurar-ne el futur, renovant el contracte fins al 2026 i establint una clàusula de rescissió de 20 milions d'euros.

Marc Bernal posant amb la samarreta del FC Barcelona

Marc Bernal ha demostrat que és un jugador excepcional amb un gran potencial per al futur. La seva gran habilitat per jugar al centre del camp, combinada amb la seva intel·ligència tàctica i la lectura de joc, el converteixen en una opció ideal per al Barça. Hansi Flick ha reconegut aquestes qualitats i ha demanat personalment que la jove promesa sigui integrada al primer equip en un futur proper.

Marc Bernal es queda

La renovació de Marc Bernal fins al 2026 no només assegura la seva presència al Barça, sinó que també reforça la confiança del club en el seu talent i potencial. Amb l'arribada de Hansi Flick s'espera que el migcampista tingui més oportunitats de demostrar la seva vàlua i convertir-se en una figura clau.

La renovació de Marc Bernal fins al 2026 és un senyal clar de l'aposta del Barça pel planter i el seu enfocament en el desenvolupament de joves talents. Amb Hansi Flick a la banqueta, el futur del jugador del planter al Barça sembla prometedor. El club està decidit a construir un equip competitiu al voltant de les millors promeses, i ell és al centre d'aquest projecte.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: