Ilkay Gündogan reposa assegut a la banqueta mentre mira a un costat
FUTBOL

Ilkay Gündogan i l'Eurocopa apropen un fitxatge galàctic al FC Barcelona

El paper de Gündogan serà clau després de les darreres paraules del protagonista

Ilkay Gündogan ha tingut un paper protagonista al Barça des de la seva arribada. Considerat com un dels millors fitxatges de la directiva de Joan Laporta en el segon mandat, l'alemany va arribar al club culer procedent del Manchester City a cost zero. Des del primer moment, Gündogan es va guanyar un lloc als plans de Xavi Hernández, demostrant la seva vàlua tant a la línia medul·lar com a la faceta ofensiva.

L'alemany ha estat un pilar fonamental a l'esquema de Xavi, aportant experiència, visió de joc i capacitat golejadora. La seva ràpida adaptació i la seva influència al vestidor han estat crucials per a l'equip, que hi ha vist una figura de lideratge i consistència en què confiar. I ara, amb l'arribada de Hansi Flick a la banqueta del Barça, s'espera que Ilkay Gündogan continuï sent un element clau a l'equip.

Ilkay Gundogan amb un polo del Barça

Ilkay Gündogan té una missió a l'Eurocopa

Abans de reunir-se amb Flick, Ilkay Gündogan disputarà l'Eurocopa amb Alemanya. El seu rendiment serà decisiu per conèixer les aspiracions dels germànics, que compten amb un equip ple d'estrelles. Kroos, Wirtz o Sané arriben disposats a endur-se el trofeu, però la gran referència és Jamal Musiala.

Amb l'Eurocopa, els rumors sobre possibles fitxatges augmenten i un dels noms que sona des de fa temps a les oficines del Barça és el de Jamal Musiala. El crac del Bayern sembla impossible a primera vista, però la realitat és que Ilkay Gündogan podria tenir un paper decisiu en el fitxatge.

I és que durant una roda de premsa prèvia al debut de la selecció alemanya, Jamal Musiala va esmentar que amb qui té més afinitat és Ilkay Gündogan. “M'emporto bé amb Ilkay i fora del camp és amb qui més passo temps, tenim una relació genial. Té moltes virtuts i ha guanyat molts títols”.

Jamal Musiala al Barça?

El comentari de Jamal Musiala ha provocat una onada d'especulacions sobre un possible traspàs del jove talent del Bayern de Múnic al Barça. Amb només 21 anys és considerat una de les promeses més importants del futbol mundial. La seva habilitat per controlar la pilota, la visió de joc i la capacitat per actuar en múltiples posicions el converteixen en un jugador molt desitjat pels grans clubs d'Europa.

La directiva del Barça, liderada per Joan Laporta, ha recopilat informes molt positius sobre l'alemany i el considera una incorporació estratègica per al futur de l'equip. Per això, després de les seves paraules sobre Ilkay Gündogan, la possibilitat que Jamal Musiala recali al FC Barcelona ha generat un gran entusiasme entre els aficionats culers.

Jamal Musiala amb la boca mig oberta al costat d´un escut del FC Barcelona

La combinació de joventut i talent que ofereix seria un gran complement per a l'experiència i qualitat d'Ilkay Gündogan a la línia medul·lar. A més, la seva arribada podria significar una aposta a llarg termini per al Barça, que busca rejovenir la plantilla amb jugadors d'alt potencial.

L'Eurocopa podria ser l'escenari perfecte perquè aquesta connexió entre Ilkay Gündogan i Jamal Musiala s'enforteixi encara més. Les actuacions dels dos jugadors al torneig podrien ser determinants perquè el Barça decideixi fer el pas i intentar aconseguir els serveis del jove talent del Bayern de Múnic.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: