L'entrenador del filial del FC Barcelona, Rafa Márquez, és l'elegit per rellevar Xavi Hernández.
FUTBOL

'Fitxatge' de luxe per a Rafa Márquez: A punt per a la final contra el Còrdova

El tècnic culer sumarà a la seva plantilla un jugador que ha estat absent les darreres setmanes

El Barça Atlètic es troba en una situació il·lusionant, on l'ascens a segona divisió espanyola no només és una necessitat esportiva, sinó també estratègica. Ascendir a la Segona Divisió podria assegurar la continuïtat del tècnic Rafa Márquez com a mínim una temporada més, consolidant el seu projecte. A més, l'ascens augmentaria el valor de la plantilla, atraient més atenció i possibles fitxatges.

Pel Barça, tenir el filial a Segona Divisió és crucial. No només proporciona una plataforma més competitiva perquè els joves talents es desenvolupin, sinó que també facilita la transició al primer equip. Per tant, l'ascens consolidaria el projecte de Rafa Márquez, donant més eines i recursos per treballar.

Això sí, per aconseguir-ho, els pupils de Rafa Márquez hauran de superar el Còrdova en una eliminatòria que promet ser apassionant. Hi ha molt en joc i, precisament per això, el 'fitxatge' de les darreres hores ha estat tan ben rebut al Barça.

Rafa Márquez amb el pol del FC Barcelona mirant a càmera sobre un fons de color vermell

El retorn de Mika Faye

Mika Faye ha estat un pilar fonamental al llarg de la temporada per a Rafa Márquez, acumulant un total de 33 participacions i més de 2.800 minuts. La seva tornada després de diversos dies absent suposa un reforç significatiu per al grup, que buscarà aprofitar la seva presència en defensa per aspirar a l'anhelat ascens.

En aquest context, la disponibilitat de Mika Faye per al partit crucial contra el Còrdova és una notícia excel·lent per a Rafa Márquez. El defensor senegalès va estar absent a les semifinals en estar concentrat amb la seva selecció nacional per disputar dos partits classificatoris per al Mundial del 2026. Encara que no va participar en les trobades, la seva presència en la dinàmica col·lectiva va ser important.

La contribució de Mika Faye

L'exercici de Mika Faye durant la temporada ha estat exemplar. La seva solidesa defensiva i capacitat per liderar la línia de fons han estat crucials per al Barça Atlètic.

Amb Mika Faye a la plantilla, l'onze no només es torna més robust en defensa, sinó que també guanya en confiança i seguretat. La seva experiència i les seves habilitats seran essencials en l'enfrontament contra el Còrdova, un partit que decidirà si l'equip de Rafa Márquez aconsegueix el seu objectiu.

Ara, el Barça Atlètic té l'oportunitat de consolidar la defensa i enfrontar el Còrdova amb una alineació més forta. La preparació per a aquest partit ha estat intensa, i la inclusió de Mika Faye serà decisiva. Rafa Márquez i el seu cos tècnic estan treballant meticulosament per assegurar-se que el vestidor estigui en la millor forma possible per a aquest repte crucial.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: