Muntatge de Luis de la Fuente somrient mirant l'escut del FC Barcelona
FUTBOL

Luis de la Fuente demostra quin fitxatge necessita el Barça: És el millor del món

El seleccionador demostra als catalans que el seu escollit destaca per sobre de tots els altres

Luis de la Fuente va ser molt criticat per la plantilla que va escollir per a l'Eurocopa que s'està disputant en aquests moments. Hi havia alguns jugadors que era obvi que hi serien, però uns altres han estat una sorpresa per a gran part dels aficionats. Amb el transcurs de la competició, ha quedat demostrat que el seleccionador no es va equivocar amb les decisions que va prendre.

De fet, La Selecció d'Espanya és, segons diverses persones rellevants al món del futbol, la més sòlida i que millor futbol està mostrant. 'La Roja' ha tornat a enganxar la gent amb el seu sòlid centre del camp i el seu terrorífic atac, que és especialista en el desbordament. Ara, la decisió de Luis de la Fuente confirma al Barça el fitxatge que hauria d'haver tancat fa temps.

Luis de la Fuente el deixa amb safata al Barça

El Barça no passa per un bon moment econòmic, factor que li dificulta molt poder moure's lliurement pel mercat d'estiu. Tanmateix, és probable que els catalans facin un esforç financer considerable i tanquin una gran incorporació. Tot dependrà de la decisió de les altes esferes de LaLiga sobre el Fair Play Financer culer.

Imatge de Luis de la Fuente en un partit de la selecció espanyola

Els de la Ciutat Comtal ja han presentat tots els papers necessaris i estan esperant el veredicte final. Si la balança s'acaba decantant pel costat del Barça, podria fer el fitxatge que fa uns quants anys que necessita. És sabut per tothom que un pivot és la urgència de l'equip culer, ja que no hi ha hagut ningú que realment hagi encaixat perfectament des que va marxar Sergio Busquets.

Luis de la Fuente ha comptat amb Rodrigo Hernández, el crac de 28 anys del Manchester City que té un valor de mercat de 120 milions. Va renovar amb els citizens el 2022 i està molt còmode al seu club, així que no seria una tasca senzilla. Cada cop que juga, demostra que és el millor del món en la seva posició i no hi ha ningú que li pugui fer ombra.

És Rodri el fitxatge ideal del Barça?

Han sonat molts noms als despatxos del Barça, com ara Amadou Onana o Martín Zubimendi. També s'ha sentit el nom de Joshua Kimmich, que seria, igual que Rodrigo Hernández, una incorporació excel·lent. Tenint en compte la situació dels dos pivots, és clar quina és realment factible.

Rodri està molt còmode al Manchester City i encara li queden 3 anys de contracte. Alhora, Joshua Kimmich va admetre en un documental que havia perdut la confiança en el Bayern de Múnic. Tot i que el del conjunt anglès seria la millor incorporació possible, el seu fitxatge és complex, així que és poc probable.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: