Robert Lewandowski mirant a l'estesa amb cara de preocupació al costat de l'escut del FC Barcelona
FUTBOL

Robert Lewandowski frena un fitxatge de 38 milions que ha fet 23 gols

Part de la directiva veia òptim que el polonès marxés ja, però no és possible i el fitxatge de Deco no vindrà

Robert Lewandowski s'ha convertit en una peça fonamental per al Barça des que va arribar. La seva capacitat golejadora i experiència han estat crucials per a l'equip, aportant no només gols, sinó també lideratge dins i fora del camp. Els catalans hi han confiat fins i tot en els seus pitjors moments, factor que reflecteix l'estima que li tenen.

Malgrat els desafiaments econòmics, el club continua treballant per mantenir la seva competitivitat en totes les competicions. Ara que Hansi Flick ha arribat a la banqueta del Barça, es creia que hi podria haver un canvi a la plantilla. Finalment, l'alemany compta amb Robert Lewandowski i no vol el fitxatge d'un dels millors atacants del moment.

Robert Lewandowski és prioritari

Robert Lewandowski ha estat el màxim golejador de l'equip, però no ha fet la seva millor temporada i els aficionats ho han notat. El polonès ha fallat moltes ocasions, però l'entrenador del moment, Xavi Hernández, va continuar apostant-hi. Ara que el Barça està pensant en el mercat de fitxatges, Deco ha proposat a Hansi Flick la incorporació d'un davanter centre, però l'alemany no el vol.

Robert Lewandowski controlant la pilota contra el Rayo Vallecano

El director esportiu va fer la proposta d'incorporar l'ariet que ha anotat 23 gols aquesta temporada i que s'ha quedat a res del premi "màxim golejador". Dels 26 gols que ha signat aquesta temporada, 23 han estat a LaLiga, i podrien haver estat més si no s'hagués lesionat. El jugador en qüestió és Alexander Sorloth, l'estrella del Vila-real i una de les sorpreses d'aquest any.

El Barça no descartava la sortida de Robert Lewandowski perquè al seu contracte posa que el seu sou és creixent, passant de 20 milions a 32 en 3 anys. Això és el que havia portat Deco a interessar-se pel noruec, que ha tancat un gran any al Vila-real. Els números estan alineats amb els dels millors atacants d'Europa: 26 gols i 6 assistències en 41 partits.

Hansi Flick sap qui ha de ser al Barça

Tot i la predisposició de Deco per fer un esforç econòmic, Hansi Flick ha rebutjat la proposta. El tècnic alemany vol Robert Lewandowski a la seva plantilla i no deixarà que se l'emportin. A més, ha deixat clar que la resta de '9' són secundaris i que no esperin titularitats.

La clàusula de rescissió d'Alexander Sorloth és de 38 milions d'euros, per la qual cosa el Barça pot fer l'esforç. Per desgràcia per a Deco, que veia factible la venda de Robert Lewandowski, Hansi Flick compta amb el polonès sigui com sigui. És difícil que vegem el fitxatge d'un ariet al mercat d'estiu.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: