Joshua Kimmich en primer pla amb cara de preocupació
FUTBOL

El Barça pren una decisió amb el fitxatge de Joshua Kimmich: Ja hi ha data

Sembla que el club culer, conscient dels problemes econòmics, ha canviat d'idea respecte al fitxatge de l'alemany

El FC Barcelona continua mostrant un interès elevat per aconseguir la contractació de Joshua Kimmich. És una de les estrelles del Bayern Munic i està considerat un dels millors pivots defensius del món. Tot i això, la situació econòmica del club culer ha portat la directiva a prendre decisions estratègiques respecte a quan i com realitzar la seva incorporació.

A la cúpula del Barça tenen com a objectiu reforçar la línia medul·lar per a la temporada que ve. L'arribada de Hansi Flick no ha fet més que evidenciar la necessitat de reforçar la plantilla i la directiva ja hi està treballant.

El pla del Barça per a Joshua Kimmich

El contracte de Joshua Kimmich amb el Bayern Munic expira el 2025, i fins ara, el jugador alemany no ha mostrat intencions de renovar el seu enllaç. Aquesta circumstància afavoreix i perjudica el Barça en parts iguals, ja que haurà de canviar els plans. Sí, perquè en aquests moments, el Barça no es pot permetre el fitxatge i Joan Laporta ha decidit esperar un any més per aconseguir la seva firma.

Joshua Kimmich conduint la pilota al Santiago Bernabéu

Per tant, la prioritat del Barça és incorporar Joshua Kimmich a l'estiu del 2025, moment en què quedaria lliure i la seva arribada es produiria a cost zero. Aquesta demora està directament influenciada per la difícil situació financera que travessa el club, cosa que impedeix a Joan Laporta realitzar grans operacions al mercat de fitxatges a curt termini. Tot i la urgència per reforçar la posició de pivot, la directiva considera que una inversió de 40 milions no seria viable ni beneficiosa en aquest moment.

Opcions alternatives per al pivot defensiu

Mentrestant, el Barça, sota la direcció de Joan Laporta i l'assessorament de Deco i Hansi Flick , avalua altres alternatives més econòmiques per cobrir la posició de pivot immediatament. Entre els noms que han sorgit hi ha Mikel Merino, que actualment milita a la Reial Societat i ja ha demostrat ser fiable i tenir gran capacitat per ocupar la medul·lar.

Mikel Merino representa una opció més assequible per a les arques del Barça i podria ajudar el centre del camp mentre s'espera l'arribada gratis de Joshua Kimmich el 2025. L'interès al basc també respon a la seva habilitat per adaptar-se ràpidament a l'estil de joc del Barça i la seva experiència a LaLiga, cosa que reduiria el temps d'adaptació.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: