Raphinha mira un escut del PSG amb un somriure i diners de fons
FUTBOL

Raphinha i 15 milions no són suficients: El fitxatge somiat pel Barça se'n va al PSG

El davanter brasiler sembla estar a la rampa de sortida i a Joan Laporta se li escapa un jugador interessant

El Barça es troba en una situació financera delicada. La directiva de Joan Laporta ha establert com a objectiu prioritari recaptar prop de 200 milions d'euros durant l'estiu que ve. Aquest ingrés és essencial per sanejar les finances del club i poder fer fitxatges amb normalitat.

Sense aquests fons, el Barça no podrà reforçar la plantilla de la manera que Hansi Flick consideri necessària. I en aquest sentit, entre els possibles assenyalats per generar ingressos, Raphinha sembla un dels elegits. El brasiler, malgrat el seu potencial i qualitat, mai no ha aconseguit consolidar-se com una peça clau i té molt bon mercat.

Raphinha no entra en el possible fitxatge del Barça

El rendiment de Raphinha ha estat inconsistent i la sortida recent de Xavi Hernández ha portat la directiva a reconsiderar el seu futur. Amb Hansi Flick prenent les regnes de l'equip, Raphinha no entraria en els seus plans i n'ha autoritzat la venda.

De fet, la directiva del Barça ha valorat utilitzar Raphinha com a moneda de canvi per atreure nous talents al Camp Nou. Un dels noms que ha sorgit amb força és el de Khvitxa Kvaratskhelia, que ha cridat l'atenció per la seva destacada actuació a la Serie A.

Els mitjans italians han especulat que el Barça podria oferir Raphinha més 15 milions d'euros per aconseguir els serveis del georgià. Tot i això, sembla que el Nàpols no està disposat a acceptar el tracte, ja que el PSG ofereix més diners.

Raphinha ajupit al costat d'un jugador del Napoli en un intercanvi

Khvicha Kvaratskhelia, al radar del Barça i del PSG

El Nàpols, conscient del talent i el potencial de Khvitxa Kvaratskhelia, estaria més interessat a rebre una compensació econòmica elevada abans que considerar un intercanvi de jugadors. Tot i que l'oferta del Barça inclou Raphinha i una suma addicional, el PSG podria arribar a oferir més de 100 milions.

Per tant, en clau Barça, el fitxatge del georgià sembla complicat, atès que el PSG seria el millor col·locat. La sortida de Mbappé ha provocat que Nasser Al-Khelaifi vulgui un nou crac i podria ser Khvicha Kvaratskhelia.

Raphinha es perfila com un dels candidats principals per ser venut aquest estiu. L'arribada de Hansi Flick i els seus plans per a l'equip han estat determinants en aquesta decisió. Mentre el Barça valora les opcions amb el jugador, el club culer podria haver-lo utilitzat com a moneda de canvi, intentant aconseguir els serveis de Khvicha Kvaratskhelia

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: