Jules Koundé amb la bandera de la Champions League al fons mentre aplaudeix

FUTBOL

Jules Koundé se la juga, la Champions League decidirà la venda i un fitxatge del Barça

El defensor francès té un examen per passar a l'eliminatòria davant del Nàpols que pot marcar el seu futur

Si Xavi Hernández vol marxar amb un bon sabor de boca com a entrenador culer, els pròxims partits de Champions League contra el Nàpols són definitius. El que queda al tècnic català per millorar la seva imatge és portar com a mínim el Barça a semifinals de la Champions League. En cas contrari, molts aficionats demanaran la seva destitució, i és força probable que no pugui dirigir el FC Barcelona el que resta de temporada.

Ara bé, no només Xavi Hernández és a la corda fluixa. Molts dels grans fitxatges dels darrers anys han caigut dràsticament de rendiment aquesta temporada i el millor exemple és Jules Koundé. No rendeix bé de central ni de lateral i la seva sortida està gairebé decidida, però la Champions League ho pot canviar tot.

Jules Koundé se la juga a Champions League davant el Nàpols

Per enfrontar-se al Nàpols, Xavi Hernández prepara una línia de quatre defenses experimentats. Encara que Pau Cubarsí ha estat titular en els últims partits, en aquesta ocasió el jugador del planter es quedarà a la banqueta. Serà Iñigo Martínez qui entri a l'onze inicial, fent parella amb Ronald Araújo, i amb Joao Cancelo a l'esquerra i Jules Koundé a la dreta.

Xavi Hernández, conscient que necessita no encaixar gols, té decidit que el francès ocuparà la posició de lateral. Tot i no ser la seva posició favorita, Jules Koundé rendeix millor allà. L'equip es veu beneficiat en tenir pràcticament tres centrals, cosa que redueix les vulnerabilitats en les transicions defensives.

Jules Koundé s'enfrontarà a Khvicha Kvaratskhelia

Jules Koundé haurà d'enfrontar-se a Khvicha Kvaratskhelia en aquesta ocasió. El davanter georgià ha sonat els últims dies com a possible incorporació estel·lar del FC Barcelona i pot ser una bona prova per conèixer el seu autèntic nivell. Malgrat que Kvaratskhelia no està oferint el mateix nivell que la temporada passada, continua mostrant centellejos de la seva qualitat.

En aquest moment, Khvitxa Kvaratskhelia és la gran referència ofensiva del Nàpols i s'espera que tot passi per ell. Si Jules Koundé vol seguir el curs que ve, haurà de frenar el georgià. En cas contrari, és probable que la junta directiva de Joan Laporta en valori la venda. Koundé té un gran mercat internacional i la secretaria tècnica podria obtenir una quantia elevada per un possible traspàs.

El partit entre el FC Barcelona i el Nàpols té molt en joc. La classificació a la següent ronda, l'orgull de Xavi Hernández, el possible fitxatge de Khvicha Kvaratskhelia pel club culer i la continuïtat de Jules Koundé. Sens dubte, serà una eliminatòria entretinguda.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: