Pep Guardiola mirant a l'estesa amb un escut del FC Barcelona a prop seu
FUTBOL

Pep Guardiola regala un fitxatge al Barça després de decepció amb l'Eurocopa

Des d'Anglaterra apunten que un jugador del City podria sortir en direcció a la Ciutat Comtal

Les últimes setmanes, la premsa anglesa ha estat circulant rumors sobre una possible sortida de Jack Grealish del Manchester City durant el pròxim estiu. El talentós jugador anglès, que es va unir a l'equip de Pep Guardiola procedent de l'Aston Villa, no ha aconseguit mantenir el mateix nivell de rendiment la segona temporada al club. Aquesta baixada de forma ha generat especulacions sobre el seu futur i, sorprenentment, el Barça podria ser el seu següent destí.

Jack Grealish va arribar al Manchester City amb altes expectatives després d'una destacada etapa a l'Aston Villa. El seu primer any al City va ser prometedor, demostrant la seva habilitat i creativitat al camp. Tot i això, la segona temporada no ha estat igual de fructífera. Tot i tenir llampades de brillantor, Jack Grealish no ha aconseguit consolidar-se com una peça clau a l'esquema de Guardiola. Aquest rendiment irregular ha portat alguns mitjans a suggerir que el City podria estar considerant la sortida.

Per complicar encara més la situació, Jack Grealish s'ha quedat fora de la convocatòria de l'Eurocopa amb la selecció anglesa. Tot i el seu indubtable talent, no ha aconseguit tenir l'impacte esperat en el torneig continental, cosa que ha provocat crítiques i qüestionaments sobre el seu futur tant al club com a la selecció.

Jack Grealish mirant una pilota mentre escalfa abans d'un partit

El Barça, a la recerca de reforços ofensius

El FC Barcelona, sota la direcció d'Hansi Flick, es troba en una etapa de reconstrucció i busca reforçar la seva línia ofensiva. Amb la sortida de jugadors clau i la necessitat de rejovenir la plantilla, el Barça està explorant diverses opcions al mercat de fitxatges. En aquest context, ha sorgit la remor que Pep Guardiola podria estar disposat a facilitar la sortida de Jack Grealish cap al Camp Nou.

Tot i això, el principal obstacle per al Barça és l'elevada xifra que podria demanar el Manchester City pel traspàs de Grealish. Tot i la disposició de Pep Guardiola per deixar marxar el jugador, les finances del club culer no estan en el seu millor moment, i un fitxatge d'alt cost podria ser complicat de gestionar.

Tot i l'interès i el potencial del jugador, Hansi Flick no sembla estar convençut que Jack Grealish sigui la solució ideal per als problemes ofensius del Barça. El tècnic alemany té una visió clara dels perfils que necessita per al projecte i, segons informes, preferiria altres opcions abans que la de l'anglès. Aquesta posició podria complicar encara més les negociacions, ja que la directiva del Barça s'hauria d'alinear amb les exigències i preferències de l'entrenador.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: