Jules Koundé en primer plano
FUTBOL

El Barça fitxa el millor amic de Jules Koundé, de 100 a només 9M€, nou pivot llest

El Barça, amb l'ajuda de Jules Koundé, avança per poder tancar el fitxatge d'un pivot que ha perdut 91M€ de valor

El Barça, amb Joan Laporta i Hansi Flick liderant la parcel·la esportiva, ja estudia tots els escenaris possibles per poder millorar la plantilla del primer equip durant aquest proper mercat estival. El Barça ha perdut el nord durant aquesta campanya passada i l'objectiu de Hansi Flick és que, amb un parell de retocs, la primera plantilla torni a competir per tot. Això sí, Hansi Flick entén que serà clau que el Barça acudeixi al mercat de fitxatges per poder reforçar-se i el club li ha demanat ajuda al francès Jules Koundé.

En aquest sentit, el Barça s'ha marcat un nou gran objectiu de mercat, que ha arribat de la mà d'una megaoferta, ja que el futbolista ha perdut 91M€ de valor. I és que el Barça, encara esperant poder complir amb la regla 1:1, ha d'estudiar el mercat de fitxatges d'una manera molt selecta i força peculiar. En aquesta línia, el Barça s'ha donat suport a Jules Koundé per fitxar el nou pivot de Hansi Flick, el qual només costa 9 milions i en va arribar a costar 100.

Jules Koundé està disputant l'Eurocopa amb França i ja sap, de primera mà, que el Barça va de debò per intentar fitxar el seu millor amic, que només costa 9M€. El Barça ha trobat aquesta oportunitat de mercat i, tenint en compte les necessitats de la plantilla, s'ha llançat a tancar un fitxatge que podria suposar una autèntica bomba. Tot està obert, però Jules Koundé és a prop de complir un somni: el seu millor amic, que costa 9M€, podria acabar jugant al Barça un cop acabada l'Eurocopa 2024.

El Barça busca pivot i Jules Koundé el troba: "Costava 100 milions i ara en val 9..."

Com ja expliquem anteriorment a 'e-Notícies', el Barça segueix a la recerca d'un pivot que arribi al club per ser titular. Després del fracàs d'Oriol Romeu, el Barça vol fitxar un futbolista que estigui consolidat i que, per tant, tingui molta experiència en grans competicions nacionals i internacionals. A més, Hansi Flick vol que altres peces com Ilkay Gündogan no ocupin el rol de pivot defensiu, i per això el Barça està obligat a fitxar i ja ha trobat solucions.

Una d'aquestes passa per recolzar-se en el millor amic de Jules Koundé: té 33 anys, costa 9M€ i ja sap què és guanyar grans campionats amb clubs i seleccions. El Barça ha topat amb una gran oportunitat de mercat i la vol aprofitar per, de manera provisional, tancar els dubtes existents amb el famós i tan anhelat pivot defensiu.

Jules Koundé jugarà un paper troncal, ja que ha d'ajudar a intervenir perquè el jugador en qüestió decideixi acceptar l'oferta del Barça que liderarà el DT teutó Hansi Flick. Tot sembla estar a prop de resoldre's, ja que el Barça licitarà per fer-se amb aquest migcampista, que arribaria a l'entitat culer per ser titular per davant de qualsevol altra peça.

El Barça fitxa el millor amic de Jules Koundé, de 100 a només 9M€, nou pivot llest

El Barça se'n va de rebaixes, ja que el futbolista en qüestió va arribar a estar taxat en 100 milions d'euros fa tot just alguns mesos. El club que presideix Joan Laporta ha de clar que, amb l'arribada de Hansi Flick, ha de reforçar diverses posicions i ho vol fer bé. Koundé ja ho sap i, segons ha pogut saber 'e-Notícies', amb aquest nou fitxatge es podria convertir en un dels grans beneficiats.

Amb tota aquesta informació recollida, el Barça farà cas a Jules Koundé i intentarà tancar el fitxatge d'un dels seus millors amics que juga a l'Aràbia Saudita. No serà una tasca senzilla, però la sort és que el valor del jugador ha baixat i ha passat a costar tan sols 9M€. El Barça ja sap que aquesta quantitat és assumible i, per tant, ja treballa per aterrar en un mercat de fitxatges que sembla que serà frenètic a la Ciutat Comtal.

El gran objectiu del nou Barça de Hansi Flick és N'Golo Kanté, migcampista de 33 anys que està jugant a l'Al-Ittihad Club d'Aràbia. Kanté ha tornat a la selecció de França i ha començat amb molt bon peu l'Eurocopa 2024, i per això el Barça no descarta licitar fort per l'internacional. Kanté ja va estar a prop del Barça fa algunes temporades i ara el club culer podria pagar uns 9M€ per incorporar al pivot, que arribaria per ser important amb Hansi Flick.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: