Jules Koundé i Enzo Maresca en primer pla
FUTBOL

Jules Koundé no és l'únic fitxatge del Barça que demana Enzo Maresca per al Chelsea

El francès està a un gran nivell i diversos tècnics de primer nivell el volen, sent el proper del Chelsea un d'ells

Jules Koundé va començar va ser clau l'any passat i va començar la temporada com a central. No se sap per què, però el seu rendiment no era el mateix que feia uns mesos enrere. Això va fer que el francès quedés en segon pla i va acabar relegat al lateral dret, posició que no agradava.

El Barça tenia una defensa molt sòlida amb Jules Koundé i Ronald Araújo, però aquest any no funcionava. Xavi Hernández ho va veure i va pensar que era bona idea que el francès jugués al costat de la rereguarda. Ara, el lateral és a un gran nivell i el nou entrenador del Chelsea ho vol sí o sí.

Jules Koundé no és l'únic

Enzo Maresca pot ser l'entrenador del Chelsea la temporada vinent i es diu que ja ha demanat una sèrie de jugadors. L'entrenador pensa en Jules Koundé com un reforç defensiu de molta qualitat; a més, els anglesos fa uns quants anys que intenten tancar el francès, però no han tingut èxit. Ara que el Barça està en una situació econòmica delicada, el Chelsea podria fer una oferta per Jules Koundé.

El seu nivell ha anat millorant cada cop més i ara ja és un dels millors, però això no el fa intransferible. Però cal remarcar que Enzo Maresca no només pensa al lateral del Barça, un altre jugador culer també és del seu gust i també buscaria fitxar-lo. A més de Jules Koundé, Enzo Maresca també és un enamorat de Raphinha, l'extrem esquerre del Barça.

Jules Koundé tocant la pilota en primer pla

Fa dos anys, el Chelsea ja va intentar fitxar el brasiler, però no va tenir èxit. L'atacant ha quallat una bona temporada i els seus números ho demostren: ha fet 10 gols i ha donat 13 assistències en 37 partits. Finalment, Lautaro Martínez, que fa anys que està a un gran nivell i molts equips de primer nivell volen fitxar-lo.

L'entrenador té favorits i Jules Koundé n'és un

Encara que hi ha molts jugadors que agraden a Enzo Maresca, Jules Koundé és el favorit, i és normal. Tot i que el Barça no pensa desfer-se del francès, tot seria parlar-ho si l'oferta és prou bona. Si posessin uns 60 milions sobre la taula, les altes esferes del Barça podrien veure'l amb bons ulls.

Raphinha també li agrada molt a Enzo Maresca, però equips de la lliga d'Aràbia Saudita ofereixen massa diners per ell. Lautaro Martínez són a la llista, però no serà fàcil treure'l de la Sèrie A, ja que se sent molt còmode allà. Durant els propers mesos sabrem més sobre els possibles fitxatges del Chelsea.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: