Jules Koundé somrient al costat de l'escut del Newcastle
FUTBOL

Fitxatge ideal per a Jules Koundé, que aconseguirà el seu objectiu gràcies a 30M€ del Newcastle

El defensor francès pot recuperar un paper protagonista si finalment es produeix la venda d'un company

Joan Laporta té clar que el club necessita equilibrar les arques del club. La crisi econòmica que afronta l'entitat està perjudicant la junta directa i la planificació esportiva que vol fer la secretària tècnica. Per això, entre els directius sembla que és clar que malgrat no voler perjudicar la plantilla, la millor opció implica desprendre's d'un actiu ben valorat internacionalment.

Xavi Hernández, sembla tenir clar que hi ha diversos jugadors que per a ell són imprescindibles i aquests són tant Pedri, Gavi i Ronald Araujo. Mentre el club no es desprengui d'aquests tres jugadors, el tècnic culer acceptaria la venda d'altres membres, tot i que també agrada el cos tècnic. En aquest cas, tot apunta que un dels jugadors que ha situat la junta directiva a la rampa de sortida és Andreas Christensen.

Andreas Christensen, el sacrificat per la junta culer

La línia defensiva de l'equip està molt poblada i més justament al centre de la defensa. El danès, tot i ser un recurs habitual a l'esquema de Xavi Hernández, no està oferint el mateix rendiment que la temporada passada. Atès que Andreas Christensen va arribar a l'estiu del 2022 com a agent lliure, en cas de produir-se la seva sortida per un elevat cost, tots els diners ingressats per ell, seria benefici net.

Davant la crisi econòmica que viu l'entitat, la venda del defensor danès podria implicar un equilibri a les arques de l'entitat que permetria fer altres fitxatges. Des de la premsa britànica informen que Andreas Christensen és el jugador que vol incorporar Eddie Howe, entrenador del Newcastle, per reforçar la seva defensa. Es rumoreja que l'equip anglès estaria disposat a oferir prop de 30 milions d'euros per aconseguir la contractació de l'actual jugador culer.

Jules Koundé podria ser el gran beneficiat de la marxa d'Andreas Christensen

Tot i que Xavi Hernández ha mostrat tenir confiança en el jugador, el tècnic estaria conforme si es produeix la seva venda, atès que entén la situació que viu el club. Si es produeix la venda d'Andreas Christensen, Jules Koundé seria un dels grans beneficiats. Atès que el francès les últimes temporades ha partit diverses vegades com a lateral, la marxa del danès implicaria menys efectius en defensa i més probabilitats de poder jugar de central.

Si bé és cert, que si es produís la marxa d'Andreas Christensen, el FC Barcelona intentaria recuperar Chadi Riad, Jules Koundé tindria més opcions per ser l'acompanyant d'Araujo. El tècnic culer té molta confiança dipositada en el francès i la sortida del danès el col·locaria com el principal candidat.