Muntatge de Florentino Pérez amb Luis Enrique mirant-se
FUTBOL

Luis Enrique demana al PSG que paguin 70 milions per robar-li un fitxatge al Reial Madrid

El tècnic asturià hauria demanat expressament al seu president un esforç extra per signar el francès

El Reial Madrid continua sense tancar un central que garanteixi el futur de la defensa de l'equip. Carlo Ancelotti sap que Antonio Rüdiger , David Alaba i Nacho Fernández van fent anys i no se'ls espera en el futur.

D'aquesta manera, des de les oficines de Chamartín continuen treballant per aconseguir caçar el millor central jove del mercat. Ara com ara, sembla que hi ha dos jugadors que són els que a priori més agraden a Florentino Pérez.

D'una banda, es troba com a favorit el defensa central del Reial Madrid que milita al Deportivo Alabès en qualitat de cedit. Es tracta de Rafa Marín , un jugador que podria ser molt econòmic i brindar al Reial Madrid un enorme rendiment.

Actualment, és indiscutible a la defensa de Luis García Plaza i això hauria fet que des de Chamartín s'hi fixessin.

Tot i això, sembla que Leny Yoro estaria per davant d'ell, sent l'altre favorit de Florentino Pérez. A més, sembla que el PSG estaria a l'aguait per signar un Leny Yoro que agrada molt a Luis Enrique.

Luis Enrique demana a Leny Yoro

Luis Enrique és l'entrenador en què Al-Khelaïfi ha decidit dipositar tota la confiança. La sortida de Kylian Mbappé ha causat estralls i el projecte sembla que ha fet un gir de 360 º.

Cosa que giraria al voltant de la construcció d'un nou equip en què les estrelles no siguin l'ànima dominant al vestidor. Ara com ara, sembla que l'única estrella que es mantindrà al PSG és el tècnic asturià.

Florentino Pérez mirant a un costat amb Leny Yoro al fons

D'aquesta manera, actualment el PSG es trobaria elaborant el pla per a la temporada vinent. Per ara, sembla que hi haurà una revolució integral de tot l'atac a la plantilla parisenca. Tot i això, també s'apunta des de les oficines del Parc dels Prínceps cap a la defensa.

Un dels favorits per reforçar el carril central és Leny Yoro, el futbolista del Lilla que anhela el Reial Madrid. Per ell, Luis Enrique hauria demanat a Al-Khelaïfi que es portés a terme una gran inversió que pugui fer competència a Florentino Pérez.

Cosa que des del PSG apunten que és una realitat i que s'oferiran al voltant de 70 milions d'euros pel central.

El PSG ofereix 70 milions d'euros

El PSG estaria disposat a oferir 10 milions d'euros més del que ha demanat el Lilla per la perla francesa. El Reial Madrid es manté ferm en uns 45 milions d'euros i no vol apujar més aquesta quantitat.

És per això, que Leny Yoro podria estar més a prop d'ingressar al PSG que al Reial Madrid. Tot i que la prioritat de Leny Yoro és vestir de blanc, l?última paraula seria d'un Lille que no baixa de 60 milions d'euros. Caldrà veure què és el que acaba succeint al voltant del futur de Leny Yoro.

➡️ Futbol

Més notícies: