Muntatge de Jules Koundé amb Andreas Christensen
FUTBOL

Jules Koundé i Andreas Christensen es vesteixen de 'fitxatge' per salvar el seu lloc

Christensen i Koundé han trobat el seu lloc i podrien fer canviar d'opinió Joan Laporta


Tant Andreas Christensen com Jules Koundé estan sent els últims mesos dos actius molt importants per a Xavi Hernández. L'equip culer ha recuperat la solidesa defensiva que tant el va fer brillar el curs passat, i en gran part és gràcies a la feina que estan fent tant el danès com el francès. El cos tècnic mostra tenir una elevada confiança en aquests dos, i estan responent amb un magnífic treball sobre el terreny de joc.

Durant la primera part de la temporada, el Barça va patir molt. Els de Xavi Hernández no van mostrar ser capaços d'oferir una defensa sòlida i, per això, encaixaven molts gols en contra. El cos tècnic, conscient que la faceta defensiva hauria de millorar, va fer una sèrie d'ajustaments defensius quan Alejandro Balde va caure lesionat.

Andreas Christensen i Jules Koundé es consoliden sota les ordres de Xavi Hernández

Xavi Hernández, conscient que no podria tornar a comptar més amb Alejandro Balde en tot el que restava de temporada, va decidir moure João Cancelo al carril esquerre. Amb això, el tècnic català va determinar que Jules Koundé tornés a ocupar el carril dretà.

Jules Koundé condueix la pilota durant un partit contra el PSG

El francès, que va ocupar gran part de la temporada passada en aquesta demarcació, ja havia mostrat diverses vegades el seu disgust per jugar com a lateral. Tot i això, Xavi Hernández, conscient que no tenia gaires més alternatives, va decidir convèncer el francès que s'adaptés a aquesta posició. Amb això, el club culer ha millorat les prestacions defensives, i Jules Koundé és un dels protagonistes en aportar solidesa i comptar amb un home més quan l'equip pateix en transicions defensives.

El Barça valora la continuïtat d'Andreas Christensen i Jules Koundé a les noves posicions

Ara bé, el bon moment que està vivint el Barça no es podria explicar sense Andreas Christensen. El danès ja fa uns quants mesos que ocupa el pivot, sent una peça fonamental per a Xavi Hernández. El central aporta solidesa defensiva i presència física a la línia medul·lar, juntament amb la seva habilitat per iniciar jugades.

Andreas Christensen controla la pilota amb la samarreta del FC Barcelona

Davant la importància que tenen tant Jules Koundé com Andreas Christensen, la directiva culer està començant a valorar la seva continuïtat en aquestes demarcacions per al curs que ve. En cas que el club decideixi que tots dos continuïn ocupant la seva posició actual, Joan Laporta i Deco podrien modificar els seus objectius de cara al mercat de fitxatges.

Tant Jules Koundé com Andreas Christensen estan rendint a un gran nivell a les seves noves demarcacions i, si finalment s'hi estableixen, el club podria prioritzar reforçar altres posicions. Tot i això, el final de la temporada marcarà el rumb de la directiva.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: