Robert Lewandowski mirant de reüll un costat amb un mig somriure
FUTBOL

Robert Lewandowski no tem Deco ni la seva aposta personal, un fitxatge de 61 M€

Robert Lewandowski porta la contrària a Deco i es reivindica al FC Barcelona

La segona meitat de la temporada que està fent Robert Lewandowski és molt bona. El gran rendiment que ofereix el '9' és una de les explicacions de per què el Barça de Xavi Hernández està deixant molt bones sensacions. Des que va començar l'any 2024, el davanter ha recuperat la seva millor versió i està ajudant que la plantilla compleixi els objectius previstos.

Robert Lewandowski venia de fer un 2023 molt pobre, on els seus números golejadors eren molt baixos. La falta d'efectivitat que estava mostrant el davanter, en moments, va arribar a perjudicar l'equip. Fins i tot es va rumorejar que la directiva del Barça es va plantejar la possibilitat que el polonès abandonés la disciplina culer l'estiu que ve.

Vitor Roque va despertar Robert Lewandowski

Davant els problemes que estava demostrant tenir el polonès per anotar gols i la falta d'efectius a la plantilla, Deco va decidir avançar l'arribada de Vitor Roque al mercat hivernal passat. En un principi, el brasiler va arribar al Barça per intentar complementar els gols que fins ara no havia estat capaç d'anotar el '9'. Tanmateix, per a sorpresa de tots, l'arribada de Vitor Roque va suposar un impuls per a Robert Lewandowski.

Des de l'aterratge de l'aposta personal de Deco, Robert Lewandowski, amb 35 anys, ha recuperat el seu olfacte golejador i ha millorat les seves xifres anotadores. El 2024, el polonès ha participat en 11 gols i ha estat capaç de repartir 5 assistències. Per la seva banda, Vitor Roque amb prou feines ha aparegut.

Vitor Roque amb un gran somriure al costat de Robert Lewandowski

Robert Lewandowski es guanya el dret a continuar al Barça

Davant el gran rendiment que està mostrant Robert Lewandowski en aquesta segona part de la temporada, el més probable és que el polonès continuï al Barça la temporada que ve. Malgrat tots els rumors que el situen a l'Aràbia Saudita, el davanter és conscient que amb xifres anotadores semblants és poc probable que Deco decideixi desprendre's d'ell.

El club culer, en algun moment, en va valorar la sortida. Els clubs saudites estan disposats a intentar el seu fitxatge i a la directiva del Barça ho saben. Ara bé, Robert Lewandowski ha recuperat la seva millor versió i podria considerar-se una bajanada si Joan Laporta el deixa anar el pròxim estiu.

A més, Robert Lewandowski ha mostrat diverses vegades la seva disposició a continuar jugant a la Ciutat Comtal i a complir el contracte establert, que l'uneix al Barça fins a 2026.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: