El president del Barça, Joan Laporta, en primer pla amb una foto de grup del Chelsea en què apareix el migcampista anglès Cole Palmer.
FUTBOL

El Chelsea li fa el favor de l'any al Barça: Joan Laporta ja fitxa el tapat de 55 M€

El Chelsea de Pochettino ja li hauria fet el favor de l'any al Barça de Joan Laporta, que ha lligat al tapat de 55 M€

El Barça, amb Joan Laporta al capdavant, està començant a somiar d'allò més enllà del terreny de joc. El president del club culer, cada cop més motivat pel que passa sobre la gespa, està convençut que el Barça podrà tancar diversos fitxatges i així sembla que serà. I és que Joan Laporta, que viu amb molt d'entusiasme les hores prèvies al duel de Champions League contra el PSG, ja hauria aprofitat un greu problema del Chelsea per fitxar.

El Barça vol reforçar diverses línies i, per tant, Joan Laporta ja sap que serà vital anar al proper mercat de fitxatges d'estiu. En aquest sentit, a Can Barça recorden que, per poder incorporar talent, a més de forçar sortides, també caldrà arribar al més lluny possible a la màxima competició de clubs continental. Laporta i Deco estan encesos i es demostra amb un moviment decisiu que s'ha produït aquestes últimes hores: hi ha embolic al Chelsea i el Barça ja ho aprofita.

Quan faltaven hores perquè comenci a rodar la pilota sobre la verda gespa de Montjuïc, Joan Laporta ja ha fet els deures als despatxos del club culer. I és que el Barça, aprofitant el caos existent a Chelsea, ja hauria lligat el fitxatge d'un gran tapat el valor del qual és proper als 55 milions d'euros. Tot està obert, però sembla que Laporta ha tornat a donar un cop sobre la taula per tal de tornar a il·lusionar els camarades barcelonistes, que somien d'allò més bé.

Joan Laporta i Deco somien d'allò més: desbancar el Chelsea és possible i ja té preu

El Barça, amb Deco liderant la parcel·la esportiva, segueix rastrejant el mercat de fitxatges mentre que el primer equip culer segueix afrontant noves finals sobre el terreny de joc. El Barça té una autèntica final aquest dimarts (21 h) contra el PSG, però Deco en té una altra de particular en clau mercat de fitxatges. El club que presideix Joan Laporta està en hores baixes i necessita, sigui com sigui, tancar la incorporació d'un migcampista ofensiu que millori els registres golejadors i doni estabilitat.

Al Barça confien molt a lligar la continuïtat de Pedri, però tenen clar que, de cara a l'estiu que ve, caldrà una bufada d'aire fresc que renovi energies. En aquesta línia, el president Joan Laporta ja estaria per estudiar dues opcions que passen per assaltar el potent mercat de la Premier League anglesa. La primera opció per reforçar el mig del camp és i serà Bernardo Silva, actual futbolista del Manchester City de Pep Guardiola, però el Barça es guarda un secret enorme.

Bernardo Silva celebrant un gol

Més enllà de les grans figures, el Barça fa temps que estudia un fitxatge que ara ja estaria a tret. I és que, aquestes últimes 24 hores, s'han donat uns esdeveniments que podrien convertir-se en l'espurna que encengui, ja de manera definitiva, el gran foc. Joan Laporta torna a somiar d'allò més bé i, per molt misteriós que pugui semblar, ja tindria lligat al gran tapat de la Premier League, el valor del qual puja als 55 M€.

El Chelsea li fa el favor de l'any al Barça: Joan Laporta ja fitxa el tapat de 55 M€

Resulta evident, però Deco, amb la temporada oficial en joc, ja està obligat a planificar la següent, ja sense Xavi Hernández com a entrenador. Un dels grans objectius de Deco és, sens dubte, reforçar el mig del camp amb un fitxatge d'elit. I per això ja s'ha fixat en un futbolista que està brillant a la Premier League, amb passat al City i que s'ha vist superat per una polèmica.

Parlem del migcampista anglès Cole Palmer (21 anys, Manchester), que actualment està jugant al Chelsea de Mauricio Pochettino. Palmer, descartat per Pep Guardiola durant l'estiu passat, és una de les sensacions de la Premier, especialment pel seu olfacte golejador i sang freda a l'hora de definir. Deco, que busca un perfil que pugui rellevar Pedri, considera que Palmer seria una gran opció i entén que podria tancar el fitxatge per uns 55 milions d'euros.

El futbolista del Chelsea Cole Palmer.

L'operació sembla molt complicada, principalment perquè Palmer té contracte amb el club londinenc fins al proper juny del 2030. Ara bé, Joan Laporta i Deco ja saben que el nou Pedri és un altre dels amants del millor Barça de la història i, per ende, ja podrien anar amb tot. A més, aquestes últimes hores Palmer s'ha vist superat per una discussió amb diversos companys per llançar un penal, cosa que el podria acostar a forçar la seva sortida aquest estiu.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: