Xavi Hernández, en primer pla, amb una foto de l'escut del FC Barcelona,

FUTBOL

L'únic fitxatge que vol venir al Barça si se'n va Xavi Hernández

L'adéu de l'entrenador facilitaria la incorporació d'algú amb molt de nivell per al club català

Xavi Hernández se n'anirà a final de temporada, o com a mínim això és el que va dir fa uns quants mesos. L'entrenador va prometre guanyar un títol i, de moment, això és el que l'allunya més de seguir. La seva exigència és màxima i considera que no l'ha complert, en part perquè s'hi ha estat injust.

Els esdeveniments, però, podrien canviar aquesta idea inicial. El 2-3 totalment inesperat del Barça contra el PSG els obre les portes de passar a la semifinal, una cosa totalment heroica. Després d'un any molt irregular i amb partits nefastos a LaLiga, Xavi Hernández capgiraria la situació gràcies a la competició fetitxe del seu màxim rival.

De la continuïtat depèn el fitxatge d'un crac de nivell mundial. A ell no l'acaba de convèncer, i de l'altra banda tampoc no agrada la idea de coincidir amb Xavi Hernández, així que acabarà sent un o altre. L'entrenador, a priori, hauria de ser el que surti, però cada cop és menys clar.

Xavi Hernández en primeríssim primer pla mirant a un costat

Xavi Hernández no ho ha dit tot encara

La decisió d'abandonar el Barça va ser totalment unilateral per part de Xavi Hernández. Va pensar que era el millor en aquell moment per alliberar l'equip i ell mateix, i així ho va fer. Des de llavors, però Joan Laporta i Deco no han parat d'insistir perquè recapaciti, i ara són més a prop.

Si la dinàmica de l'equip es confirma com a molt més positiva i s'acaba la temporada amb bones sensacions, Xavi Hernández valorarà seguir. Això allunyaria del Barça Joao Félix, amb qui no està comptant gaire. El seu fitxatge es contempli i agradaria al Camp Nou, però el jugador no vol tornar a coincidir amb el seu entrenador actual.

Xavi Hernández i la continuïtat del davanter Joao Félix

A l'últim partit davant el PSG, el més important de la temporada fins ara, Joao Félix va tornar a ser suplent. El portuguès no compta gaire per a Xavi Hernández, que fins ara ha preferit Lamine Yamal i Raphinha. Si segueix, la situació seguiria igual i Joao el que vol és un entrenador que aposti per ell de debò.

Joao Félix sempre ha dit que el seu somni és triomfar amb el Barça, i ho manté. Al club confien a poder-lo retenir i busquen un pacte amb l'Atleti, però tot està a l'aire. Xavi Hernández té la clau amb el seu futur a la banqueta.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: