Iñaki Peña mirant al capdavant amb un gran escut del FC Barcelona al seu costat
FUTBOL

Un ex del Barça torna a LaLiga i frena el fitxatge d'Iñaki Peña

L'etern suplent de Ter Stegen es queda sense opcions després de l'últim fitxatge d'aquest equip de LaLiga

El Barça enfronta un nou obstacle als seus plans per a Iñaki Peña, el jove porter que busca temps de joc fora del primer equip. Amb Ter Stegen com a titular indiscutible, l'espanyol ha vist limitades les seves oportunitats al Barça. Un equip de LaLiga havia mostrat interès a fitxar el segon porter, però es podria dissipar amb el retorn d'un ex del club català.

Per al Barça, la situació d'Iñaki Peña esdevé més complicada. El club necessita trobar una solució per a ell, ja que ha d'obtenir els minuts necessaris per al seu desenvolupament. La cessió era una gran opció, però el club que el volia només acceptava venda; ara, ni això.

L'ex del Barça deté Iñaki Peña

Fa dies que Las Palmas veu que el seu porter, Álvaro Valles, marxarà en aquest mercat de fitxatges. El futbolista en qüestió ha estat una de les revelacions més importants aquest any i ha mostrat un nivell impressionant. Amb la sortida, el club de les illes està a punt de tancar el fitxatge d'un ex del Barça que frenaria Iñaki Peña.

Iñaki Peña mirant al capdavant amb la samarreta del FC Barcelona

Jasper Cillessen està a punt de tornar a LaLiga amb Las Palmas. El porter holandès està en negociacions avançades per unir-se a l'equip canari. L'ex del Barça, amb la seva experiència i qualitat, seria una incorporació clau per assegurar un bon lloc a LaLiga.

L'arribada de Jasper Cillessen complicaria els plans d'Iñaki Peña d'unir-se a Las Palmas, ja que l'equip ja podria no necessitar cap altre porter. Si l'equip canari concreta el fitxatge del porter, el Barça haurà de buscar un altre club per a la cessió o venda del seu porter. La prioritat és assegurar que el jove tingui l'oportunitat de jugar regularment en un entorn competitiu.

Jasper Cillessen salva el Barça

El Barça només volia que Iñaki Peña sortís en qualitat de cedit, però ell té uns altres plans. Veient que tindrà poques oportunitats al club blaugrana, preferiria la venda. Las Palmas era l'equip més interessat, però l'arribada de Jasper Cillesen ha frustrat els plans de l'actual suplent de Ter Stegen.

La situació d'Iñaki Peña i el fitxatge de Jasper Cillessen per Las Palmas subratllen la necessitat del Barça d'estar preparat per buscar alternatives. El club ha de garantir que els seus jugadors joves tinguin el desenvolupament i l'exposició necessaris per maximitzar-ne el potencial i el valor futur. Tot i que no podem assegurar res, és probable que d'aquí a uns dies vegem un comunicat del club canari.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: