Un home somrient amb cabell canós i ulls clars, amb un trofeu daurat en forma d'estrella al costat, sobre un fons vermell.
FUTBOL

Joan Laporta ja té data per al seu 'fitxatge' estrella: Signarà el juliol de 2025

El president està a res d'aconseguir-ho i ja sap quan el podrà tancar de manera definitiva

Fa temps que Joan Laporta pensa en el contracte d'una estrella mundial i està cada vegada més a prop de tancar-ho. La mala ratxa econòmica que travessa el Barça empitjora les coses. Tot és més difícil quan no es té el capital necessari i a això fa temps que s'enfronta aquesta presidència.

El Barça no ha aconseguit els resultats que esperava aquesta temporada i ha acabat desencadenant la destitució de Xavi Hernández. Encara que la culpa no ha estat només seva, ha estat l'únic que ha acabat carregant les conseqüències. Per sort per a Joan Laporta, el salvador del club és molt a prop de signar allò que li donarà estabilitat per molts anys.

Joan Laporta està impacient

Joan Laporta, de mica en mica, està aconseguint que els comptes del Barça millorin i comencin a quadrar. Ha sabut gestionar la greu crisi econòmica que travessava —i ho continua fent— el conjunt català. Així i tot, el president ja està preparant el contracte de la nova estrella de l'entitat blaugrana.

Dues persones somrients posen per a una foto, una amb vestit i corbata, i l'altra amb una jaqueta negra. Estan asseguts i s'abracen amigablement, amb banderes de fons.

Segons Fabrizio Romano, Joan Laporta i el seu seguici ja estan preparant el nou contracte de Lamine Yamal. Malgrat que el jove està lligat al Barça fins a 2026, el club vol assegurar-se que el retindrà per molts anys més. L'únic problema és que no li formalitzaran la proposta fins al juliol de 2025, que és quan farà els 18 anys.

El Barça tenia i té força clar que Lamine Yamal no se n'anirà del club malgrat els rumors que hi ha hagut al seu voltant. Joan Laporta va afirmar que van arribar a oferir 200 milions per ell, i malgrat que no va revelar l'equip, se sap que va ser el PSG. En veure la seva gran temporada, molts conjunts de primer nivell s'hi han interessat.

Lamine Yamal parla del seu futur

Lamine Yamal porta al Barça gairebé tota la vida i ha crescut a l'atmosfera culer, que ja és un punt a favor. Fa dos dies, va parlar per a la COPE i va ser molt clar sobre el seu futur: “Espero esdevenir una llegenda del Barça, vull quedar-me molts anys”. Aquestes paraules han il·lusionat tots els culers, que veuen en ell el futur de l'entitat.

El Barça és expert creant jugadors de primer nivell i els grans del planter sortits de la Masia ho demostren. Lamine Yamal és, molt probablement, una de les millors creacions que hi ha hagut a l'entitat. És molt possible que es quedi molt de temps a la Ciutat Comtal i Joan Laporta ja prepara la seva nova ampliació.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: