Joan Laporta en primer pla amb un gran somriure amb Enrique Cerezo al fons amb ulleres i els cabells blancs
FUTBOL

Joan Laporta lluita amb Enrique Cerezo per un fitxatge de 30 milions del Porto

Tots dos clubs semblen tenir a la seva agenda un nom en comú

Les últimes temporades, Barça i Atlètic de Madrid han competit intensament al mercat de fitxatges i aquest estiu prometen tornar a la càrrega. Mentre Joan Laporta busca desesperadament oportunitats a l'abast de la malmesa economia culer, Enrique Cerezo vol continuar millorant la seva plantilla.

Amb el mercat de fitxatges a punt de començar, una vegada més, Atlètic i Barça es troben en una pugna directa per un jugador. En aquest cas, tots dos equips semblen estar interessats a millorar la seva davantera i tindrien en comú un nom a les seves agendes. Juga al Porto i agrada a Joan Laporta i Enrique Cerezo.

Joan Laporta i Enrique Cerezo truquen al Porto

És evident que Joan Laporta no podrà aconseguir els fitxatges desitjats aquest estiu. El Barça necessita tornar a la norma de l'1:1 per poder fitxar pel valor que ingressi amb les vendes, però ni tan sols així podrà fitxar Wirtz o Musiala. Per la seva banda, Enrique Cerezo, que sempre vigila el mercat portuguès, sap que hi ha un talent al Porto que podria rendir bé a les ordres de Simeone.

Enrique Cerezo i Joan Laporta somrient i saludant-se sobre un fons en blanc i negre

Davant aquest escenari, Pepe, que ha estat una de les revelacions de la temporada al Porto, s'ha colat a la llista de fitxatges de Joan Laporta i Enrique Cerezo. El seu curs destacat ha cridat l'atenció de diverses grans lligues europees i per al Barça, per exemple, seria una benedicció.

Pepe ha estat fonamental per al Porto, mostrant un rendiment constant que ha despertat l'interès de grans equips d'Europa com ara el Chelsea, que també ha preguntat pel fitxatge. Aquest interès múltiple ha elevat la seva valoració al mercat, que ara se situa en els 30 milions d'euros.

Pepe, Barça o Atlètic

Pel Barça, la incorporació de Pepe significaria un reforç estratègic. La plantilla actual necessita una renovació al front ofensiu i Pepe podria aportar la frescor. Tot i això, la situació econòmica del club continua sent un obstacle important.

Pepe en pla mitjà posant per escoltar l'himne de la Champions amb l'escut del FC Barcelona darrere

La directiva de Joan Laporta treballa a contrarellotge per equilibrar els comptes i fer les vendes necessàries que permetin noves adquisicions. Ahir, Gerard Romero va informar que el Barça tornarà a la norma de l'1:1, i per això, perquè arribi Pepe, caldria vendre per valor de 30 milions. Ferran Torres, per exemple, podria ser l'escollit per fer l'operació amb el Porto.

De l'altra banda, l'Atlètic, sota la direcció de Simeone, també busca enfortir el seu atac. Després de la sortida de jugadors clau els darrers anys, l'arribada de Pepe podria oferir als blanc-i-vermells una nova dimensió en el seu joc ofensiu.

Tant Joan Laporta com Enrique Cerezo reconeixen la necessitat de reforçar les seves plantilles i Pepe encaixa perfectament en aquest perfil. Serà interessant veure com es desenvolupa aquesta batalla al mercat de fitxatges i quin dels gegants espanyols s'emporta finalment al cobejat extrem portuguès.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: