Lamine Yamal de perfil mirant a l'escut del Celta al seu costat
FUTBOL

El vídeo viral de Lamine Yamal i un ex del Celta deixa en ridícul un fitxatge de 90M€

Pocs defensors poden parar a l'extrem del Barça, però un jugador del planter del Celta ensenya com es fa

Lamine Yamal ha estat el jugador revelació de la temporada i una de les millors promeses del futbol. Va debutar gràcies a Xavi Hernández i ràpid es va convertir en un imprescindible fins a arribar a l'Eurocopa. El seu nivell no ha passat desapercebut i molts dels grans s'han llançat a pel seu fitxatge.

Tot i que la seva carrera com a futbolista professional és molt curta, ja ha brillat davant de grans defensors. L'altre dia, al'Eurocopa, va deixar en evidència un fitxatge de 90 milions d'euros, pitjor no és l'únic. Fa 3 dies, un exjugador del Celta va mostrar en xarxes socials com frenar Lamine Yamal .

L'ex del Celta demostra que és possible parar Lamine Yamal

Lamine Yamal ha signat una gran temporada i això ha fet que fins i tot es converteixi en protagonista a la Selecció Espanyola. L'extrem només té 16 anys, però la seva mentalitat és de veterà i ho demostra als terrenys de joc. L'atacant ja no només il·lusiona els culers, ara també tots els espanyols gràcies a l'Eurocopa.

Lamine Yamal amb els seus companys de La Selecció espanyola

Aquesta temporada, Lamine Yamal ha estat a un gran nivell: 7 gols i 11 assistències en 51 partits. Es caracteritza per encarar molt i la facilitat a l'hora de retallar. De fet, en el partit de l'Eurocopa davant Croàcia, va deixar Gvuardiol, que li va costar 90 milions al Manchester City, a terra.

Tothom parla d'aquesta jugada i assegura que no és possible aturar Lamine Yamal quan t'encara. Però un ex del planter del Celta ha mostrat un vídeo de fa anys en què talla una jugada del futbolista del Barça. A més, ha afegit: "¿Que no hi ha qui pari Lamine Yamal? Disculpi, discrepo.".

Gvardiol no va poder frenar Lamine Yamal

Gvardiol és considerat un dels millors laterals del món, però no va poder amb Lamine Yamal. El Manchester City el va fitxar abans de començar aquesta darrera temporada i s'ha tornat una peça important a l'equip. Ha anotat 5 gols i ha donat 3 assistències a 41 partits, però també ha aportat molt en defensa.

Al partit que enfrontava Espanya i Croàcia, Lamine Yamal ens va regalar el seu millor futbol i va deixar clar que l'edat no és un problema. Va ser un dels millors del partit i va trencar un altre rècord: el jugador més jove de la història a jugar una Eurocopa. El futur de l'atacant del Barça és esperançador i és probable que el vegem a l'elit del futbol durant molts anys.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: