Joan Laporta parlant per telèfon en primer pla amb els seguidors de la selecció espanyola de fons
FUTBOL

El fitxatge de Joan Laporta queda cancel·lat després del partit de l'Eurocopa

El president tenia un fitxatge al cap, però el deixa córrer després de la gran actuació a l'Eurocopa

El Barça, sota la presidència de Joan Laporta, està en procés de reconstrucció. Amb l'Eurocopa, el club cerca jugadors que puguin aportar frescor i qualitat a l'equip. Han sonat molts noms per a aquest mercat de fitxatges, però n'hi ha un que sobresurt per sobre d'altres.

Amb la crisi econòmica que travessa el Barça, no es pot permetre equivocar-se amb una inversió. Joan Laporta i el seu equip de treball estaven veient si podien quadrar els números. Tot i això, els plans han canviat dràsticament després del recent partit de l'Eurocopa en què un espanyol va brillar.

Joan Laporta cancel·la un fitxatge estrella després de l'Eurocopa

Joan Laporta i els seus assessors consideraven que la incorporació d'un centrecampista podria ser una jugada estratègica per enfortir l'equip. Diversos integrants del Barça han patit moltes lesions i no es sabia si tornarien a bon nivell. Amb un fitxatge a la vista, el president el deixarà córrer després d'haver vist el partit del seu jove talent.

Joan Laporta mira de reüll amb l'escut del FC Barcelona al fons

Pedri, la jove estrella del Barça, va rendir espectacularment bé i va captar l'atenció de tothom. La seva capacitat per controlar el joc i la seva brillantor al centre del camp van ser evidents. Els plans de Joan Laporta van canviar després del partit recent de l'Eurocopa on es van enfrontar Espanya i Croàcia.

Álex Baena sonava molt al voltant del Barça, però la seva clàusula d'aproximadament 60 milions dificultava molt l'operació. En principi, hauria servit per substituir Pedri, que no ha tingut regularitat aquesta temporada. Fa dos dies, el canari va brillar a l'Eurocopa i ha demostrat una altra vegada que ningú no li pot treure el lloc.

Pedreu amb les mans al cap i Álex Baena somrient

Álex Baena no té opcions després de l'Eurocopa

Arran de l'impressionant rendiment de Pedri, el Barça ha decidit cancel·lar el fitxatge d'Álex Baena. Joan Laporta i el seu equip, després de veure el partit, han de tenir clar que el seu migcampista és irreemplaçable. El Barça ara planeja centrar els recursos en altres àrees que requereixen més atenció, com la del pivot defensiu.

Pedri va donar una assistència, va controlar el centre del camp totalment, va recuperar pilotes i va guanyar gairebé tots els duels. El club està treballant per equilibrar els comptes mentre manté un equip competitiu. Amb el canari brillant a l'Eurocopa, Joan Laporta ha vist que Álex Baena no fa falta.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: