Un jove amb una jaqueta esportiva rosa i blava està dret davant d'una bandera de Portugal, amb un trofeu de futbol estilitzat al fons.
FUTBOL

L'Eurocopa acosta al Barça Joao Félix: Nova fórmula i fitxatge gairebé tancat

El davanter vol quedar-se a la Ciutat Comtal i la competició europea li està facilitant el desig

El futur de Joao Félix sembla cada cop més proper al Barça. La situació del portuguès a l'Atlètic ha estat complicada, i els pocs minuts a l'Eurocopa han intensificat els rumors sobre la seva sortida. El portuguès ha expressat el desig de quedar-se al Barça i el club català està buscant una nova fórmula per tancar el fitxatge.

Mentrestant, l'Atlètic de Madrid, liderat per Enrique Cerezo, està esperant notícies concretes del Barça. Joao Félix va arribar al club madrileny amb grans expectatives, però el seu temps al club ha estat irregular. Tot i el seu talent indiscutible, ha tingut problemes per trobar continuïtat a l'equip dirigit per Diego Simeone.

Joao Félix vol seguir al Barça

La falta de minuts de Joao Félix a l'Eurocopa ha estat un altre revés per al jove davanter, que busca un canvi d'aires per revitalitzar la seva carrera. El seu desig de quedar-se al Barça és clar. Durant la seva cessió al club català, el jugador ha mostrat centellejos de la seva qualitat i ha trobat un entorn que afavoreix el seu estil de joc.

Joao Félix somrient el dia de la presentació amb el Barça

L'afinitat de l'atacant amb el Barça i el seu desig de quedar-s'hi han portat les dues parts a buscar una solució permanent. Els culers estan treballant en una nova fórmula per tancar el fitxatge de Joao Félix. La situació financera del club no permet grans desemborsaments, per això s'estan explorant opcions creatives.

Una de les possibilitats és un acord de cessió amb opció de compra, que permetria al Barça assegurar-se els serveis de Joao Félix sense comprometre's. Enrique Cerezo, president matalasser, ha confirmat l'interès del Barça i la disposició del club madrileny per negociar. En declaracions recents, Cerezo va dir: “La situació és exactament igual que fa 15 dies i fa tres mesos. És un jugador de l'Atlètic de Madrid que està cedit al Barcelona".

El Barça el vol

La falta de minuts de Joao Félix a l'Eurocopa ha estat un factor determinant en la situació actual. El jugador esperava tenir un paper més protagonista a la selecció portuguesa, però la realitat ha estat diferent. Això podria fer que, encara que el seu preu baixi, hi hagi menys interessats i ningú no aposti pel seu fitxatge.

Per tant, el futur de Joao Félix sembla cada cop més lligat al FC Barcelona. La falta de minuts a l'Eurocopa i el seu desig de quedar-se al Barça han portat les dues parts a buscar una solució. A més, no hi ha interès per part de cap conjunt en la seva compra, així que una nova cessió cada vegada és més probable malgrat la negativa inicial d'Enrique Cerezo.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: